Tilaa ravitsemusuutisia

Hyvä ravitsemus ja terveelliset elintavat kiinnostavat monia. Aiheen ympärillä pyörivässä keskustelussa sekoittuvat toisinaan ravitsemuksen asiantuntijoiden yleinen näkemys kokemusasiantuntijoiden kirjoituksiin ja mielipiteisiin. Valion ravitsemusuutiskirjeiden sisällöstä vastaavat yliopistopohjaisen ravitsemustieteen koulutuksen saaneet asiantuntijat ja kirjoituksemme pohjautuvat virallisiin ravitsemussuosituksiin.

Työskenteletkö terveydenhuollon tai ravitsemuksen parissa? Tarvitsetko ravitsemustietoa työssäsi? Tilaa ravitsemusuutiskirje ja saat luotettavaa tietoa ruoasta ja ravitsemuksesta!

  • Ravitsemus ja terveys

    Ammattilaisille suunnatun Ravitsemus ja terveys -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi ajankohtaista ravitsemustietoa, tietoa ammattilaisten maksuttomista materiaaleista, vinkkejä hyvinvoinnin edistämiseksi sekä tietenkin tuotetietoa ja maukkaita reseptejä.

  • Ammattilaiset lasten ravitsemus

    Terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu uutiskirje kokoaa yhteen reilun paketin tietoa lasten ravitsemuksesta, ammattilaisten maksuttomista materiaaleista, tuotetiedoista sekä herkullisista resepteistä.

Tietoja siitä, miten käsittelemme kuluttajien henkilötietoja, löydät <a>täältä</a>.

Tietoja siitä, miten käsittelemme ammattilaisten henkilötietoja, löydät <a>täältä</a>.