Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Sateenkaarivartaat

Yksinkertaiset asiat maistuvat entistä paremmilta kun ne tarjoilee valmiina suupaloina kauniisti esille laitettuina. Sateenkaari on kaunis sellaisenaan, mutta sopii myös moniin teemajuhliin.

Sateenkaarivartaat
Sateenkaarivartaat

Ainesosat

varrasta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 pkt (300 g)
    Valio Salaneuvos® Vanhempi juustoa
    Valio Salaneuvos® Vanhempi on tehty samalla tinkimättömyydellä, jolla Pietari Suuren parhaat virkamiehet vartioivat salaisuuksiaan. Juustomestarimme…
    Valio Salaneuvos® Vanhempi e300 g
  • 150 g ananasta
  • 150 g cantaloupemelonia
  • 250 g tuoreita mansikoita
  • 250 g vihreitä viinirypäleitä
  • 200 g pensasmustikoita
  • 250 g tummia viinirypäleitä

Lisäksi

  • 1 puisia varrastikkuja

Ohje

  1. Leikkaa juusto, ananas, meloni ja mansikat suunnilleen arpakuution kokoisiksi paloiksi.
  2. Tikuta kaikki ainekset värijärjestyksessä pieniin grillivarrastikkuihin. Laita juustopala ensimmäiseksi ja viimeiseksi. Asettele vartaat vadille sateenkaaren muotoon.
  3. Tarjoile välipalana tai lastenkutsuilla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 120 kcal
Proteiini 5,9 g
Hiilihydraatti 8,7 g
Rasva 6,2 g
Tyydyttynyt rasva 3,6 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search