Sateenkaarivartaat

Sateenkaarivartaat

Yksinkertaiset asiat maistuvat entistä paremmilta kun ne tarjoilee valmiina suupaloina kauniisti esille laitettuina. Sateenkaari on kaunis sellaisenaan, mutta sopii myös moniin teemajuhliin.

Ainekset30 varrasta

30 varrasta
1 pkt (350 g)
150 g
ananasta
150 g
cantaloupemelonia
250 g
tuoreita mansikoita
250 g
vihreitä viinirypäleitä
200 g
pensasmustikoita
250 g
tummia viinirypäleitä

Lisäksi

30 kpl
puisia varrastikkuja

Ohje

  1. Leikkaa juusto, ananas, meloni ja mansikat suunnilleen arpakuution kokoisiksi paloiksi.
  2. Tikuta kaikki ainekset värijärjestyksessä pieniin grillivarrastikkuihin. Laita juustopala ensimmäiseksi ja viimeiseksi. Asettele vartaat vadille sateenkaaren muotoon.
  3. Tarjoile välipalana tai lastenkutsuilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
122 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
174 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)