Suolainen joulukranssi on lohileivät uudella tapaa. Täytteet kerrostellaan halkaistujen ruisleipien pinnalle ja leikataan suupaloiksi. Jokiravuilla saat leipiin juhlavuutta ja perunalastuilla rapsakkuutta. Loistotarjottava glögin kaverina.
1 | ruisreikäleipä , halkaistu esim. Salonen Grano |
50 g | |
300 g | graavilohta tai kylmäsavulohta viipaleina |
1 rasia (200 g) | |
1 dl | |
1 | sitruunan kuori raastettuna |
Lisäksi | |
---|---|
150 g | jokiravun pyrstöjä |
1 | punasipuli hienonnettuna |
2 | retiisiä viipaleina |
20 | varrellista kaprista |
perunalastuja | |
tuoretta tilliä | |
mustapippuria myllystä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.