
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 25 ruissipsiä
Täyte
- 100 g (3 dl) kantarelleja tai suppilovahveroita
- 5 viipaletta (50 g) ilmakuivattua kinkkua
-
100 g
Valio Polar® Alkuperäinen 15% juustoaValio Polar® on saanut innoituksensa pohjoisesta luonnosta, joka ei tunne kompromisseja. Se on juusto, jonka…
- 1 kananmuna
- 2 rkl tuoretta kirveliä hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna sienet ja kinkku. Paista ne pannulla, kunnes neste on haihtunut. Anna jäähtyä.
- Raasta juusto. Sekoita kaikki täytteen ainekset kulhossa.
- Levitä ruissipsit kuppi ylöspäin leivinpaperin päälle uunipellille.
- Lusikoi ruissipseihin täytettä (n. 1 rkl / sipsi).
- Paista 200 asteessa uunin ylätasolla 6 - 8 min.
- Tarjoa pikkusuolaisena sellaisenaan tai salaatin seuralaisena.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
111 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatti
7 g
Rasva
4,5 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
2,9 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa