Sieni-ruissnacksit

Sieni-ruissnacksit
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Sieni-ruissnacksit

Sieni-ruissnacksit

Ruissipsit toimivat maukkaana pohjana juustoiselle sienitäytteelle. Sieni-ruissnacksit ovat käteviä valmistaa pikkutarjottaviksi.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
10 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset25 kpl

25 kpl
25 kpl
ruissipsiä

Täyte

100 g ((n. 3 dl))
kantarelleja tai suppilovahveroita
5 viipaletta (50 g)
ilmakuivattua kinkkua
100 g
1
kananmuna
2 rkl
tuoretta kirveliä hienonnettuna

Ohje

  1. Hienonna sienet ja kinkku. Paista ne pannulla, kunnes neste on haihtunut. Anna jäähtyä.
  2. Raasta juusto. Sekoita kaikki täytteen ainekset kulhossa.
  3. Levitä ruissipsit kuppi ylöspäin leivinpaperin päälle uunipellille.
  4. Lusikoi ruissipseihin täytettä (n. 1 rkl / sipsi).
  5. Paista 200 asteessa uunin ylätasolla 6 - 8 min.
  6. Tarjoa pikkusuolaisena sellaisenaan tai salaatin seuralaisena.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
176 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›