Sieni-ruissnacksit

Sieni-ruissnacksit

Ruissipsit toimivat maukkaana pohjana juustoiselle sienitäytteelle. Sieni-ruissnacksit ovat käteviä valmistaa pikkutarjottaviksi.

Ainekset25 kpl

25 kpl
25 kpl
ruissipsiä

Täyte

100 g ((n. 3 dl))
kantarelleja tai suppilovahveroita
5 viipaletta (50 g)
ilmakuivattua kinkkua
100 g
1
kananmuna
2 rkl
tuoretta kirveliä hienonnettuna

Ohje

  1. Hienonna sienet ja kinkku. Paista ne pannulla, kunnes neste on haihtunut. Anna jäähtyä.
  2. Raasta juusto. Sekoita kaikki täytteen ainekset kulhossa.
  3. Levitä ruissipsit kuppi ylöspäin leivinpaperin päälle uunipellille.
  4. Lusikoi ruissipseihin täytettä (n. 1 rkl / sipsi).
  5. Paista 200 asteessa uunin ylätasolla 6 - 8 min.
  6. Tarjoa pikkusuolaisena sellaisenaan tai salaatin seuralaisena.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
176 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,8 g
Kalsium
312 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›