Valio Polar® Alkuperäinen 15 % juusto

Valio Polar® Alkuperäinen 15 % juusto

Valio Polar® Alkuperäinen 15 % juusto

Valio Polar® Alkuperäinen 15 % oli Suomen ensimmäisiä kevytjuustoja tullen markkinoille jo vuonna 1991. Valio Polar® Alkuperäinen 15 % juuston raikkaassa maussa on aistittavissa myös makeutta ja pähkinäisyyttä. Se maistuu herkulliselta leivän päällä ja sellaisenaan naposteltuna ja soveltuu myös ruoanlaittoon lisämakua tuomaan. Valio Polar® Alkuperäinen 15 % juustoa on saatavilla myös viipaleina.

Product information

Ingredients

Pastöroitu maito*, suola ja hapate.

* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu

Storage instructions

Säilyy avaamattomana alle +8 °C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään.

Alkuperämaa:
Suomi
Valmistusmaa:
Suomi
Valmistaja:
Valio Oy, Joensuu
Kotimaisuusaste:
98,6

Ordering information for professional kitchens

Product name

Valio Polar® Alkuperäinen 15 % e350 g

Valio product number

3687

EAN number

6408430036875

Myyntierä

12 kpl

Product usage

Leivän päälle ja ruoanlaittoon.

Pakkauksen kierrätysohje

Kierrätä pakkaus muovina

Nutritional contents

Nutrients (per 100 grams)

Energia kJ
1061 kJ
Energia kcal
254 kcal
Rasva
15 g
josta tyydyttynyttä
8,8 g
Hiilihydraatit
0 g
josta sokereita
0 g
Proteiini
29 g
Suola
1,30 g
Kertatyydyttymättömät rasvat
3,3 g
Monityydyttymättömät rasvat
0,3 g
Laktoosia
0 g

Composition (per 100 grams)

Lisätty sokeria
0 %
Rasvapitoisuus
15 %

Vitamins (per 100 grams)

A-vitamiinia
130 µg
16 % päivän saantisuosituksesta
B12-vitamiinia
3,5 µg
140 % päivän saantisuosituksesta
Riboflaviinia
0,23 mg
16 % päivän saantisuosituksesta

Minerals (per 100 grams)

Kalsiumia
930 mg
116 % päivän saantisuosituksesta
Fosforia
580 mg
83 % päivän saantisuosituksesta
Sinkkiä
3,8 mg
38 % päivän saantisuosituksesta

Ingredients causing allergies and intollerances

  • Maito ja maitotuotteet

Tuote sisältää

  • mikrobiologinen juoksete
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›