Juhlava poro-karpaloleipä

Juhlava poro-karpaloleipä
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Juhlava poro-karpaloleipä

Juhlava poro-karpaloleipä

Juhlavissa poro-karpaloleivissä maistuvat puhtaat kotimaiset raaka-aineet. Tarjoa leipiä kahvi- tai teepöydässä.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset2 leipää

2 leipää
2 viipaletta
ruispuikulaleipää
1 ½ rkl
20 g
ohuita viipaleita kylmäsavuporoa
30 g
½ rkl
karpaloita
tuoretta rosmariinia

Ohje

  1. Voitele leivät.
  2. Asettele poroleikkelettä ja juustoviipaleita ilmavasti vuoron perään leiville.
  3. Ripottele päälle karpalot (voivat olla myös jäisiä). Viimeistele rosmariinilla.
  4. Tarjoa juhlavina leipinä kahvi- tai teepöydässä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
330 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
1,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.