
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 viipaletta ruispuikulaleipää
-
1½ rkl (25 g)
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 20 g ohuita viipaleita kylmäsavuporoa
-
30 g
Valio Polar® Alkuperäinen 15% juustoa ohuina viipaleinaValio Polar® on saanut innoituksensa pohjoisesta luonnosta, joka ei tunne kompromisseja. Se on juusto, jonka…
- ½ rkl karpaloita
- 0 kg tuoretta rosmariinia
Jaa resepti
Ohje
- Voitele leivät.
- Asettele poroleikkelettä ja juustoviipaleita ilmavasti vuoron perään leiville.
- Ripottele päälle karpalot (voivat olla myös jäisiä). Viimeistele rosmariinilla.
- Tarjoa juhlavina leipinä kahvi- tai teepöydässä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
311 kcal
Proteiini
12,9 g
Hiilihydraatti
19,4 g
Rasva
19,3 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
4,9 g
Suola
1,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta rosmariinia