Juhlava poro-karpaloleipä

Juhlava poro-karpaloleipä

Juhlavissa poro-karpaloleivissä maistuvat puhtaat kotimaiset raaka-aineet. Tarjoa leipiä kahvi- tai teepöydässä.

10 min
helppo
330 kcal / 100g
2
0

Ainekset2 leipää

2 leipää
2 viipaletta
ruispuikulaleipää
1 ½ rkl
20 g
ohuita viipaleita kylmäsavuporoa
30 g
½ rkl
karpaloita
tuoretta rosmariinia

Ohje

  1. Voitele leivät.
  2. Asettele poroleikkelettä ja juustoviipaleita ilmavasti vuoron perään leiville.
  3. Ripottele päälle karpalot (voivat olla myös jäisiä). Viimeistele rosmariinilla.
  4. Tarjoa juhlavina leipinä kahvi- tai teepöydässä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
330 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
1,6 g
Kalsium
185 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)