Nizzan rieskat

Nizzan rieskat
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Nizzan rieskat

Nizzan rieskat

Onko suosikkikahvileipäsi suolainen muna-anjovisleipä? Kutkutteleeko makuhermojasi salaatit, joissa on pieniä etikkaisia tai suolaisia sattumia? Kokeile paahdettua perunarieskaa nizzan salaatin makumaailmalla, uskon että pidät siitä!

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset8 rieskaa

8 rieskaa
8
perunarieskaa , Vaasan
1 prk (120 g)
1 prk (200 / 150 g)
tonnikalaa öljyssä, MSC-sertifioitu
1 rkl
karkeaa Dijon-sinappia
1 pieni
punasipuli
2
kananmunaa keitettynä
12
oliivia
16 kpl
varrellisia kapriksia
salaatti- tai versosekoitusta
tilliöljyä

Ohje

  1. Paahda rieskat grillissä.
  2. Sekoita smetana, valutettu tonnikala, sinappi ja hienonnettu punasipuli tahnaksi. Säästä punasipulia koristeluun.
  3. Lusikoi tonnikalatahnaa rieskoille.
  4. Koristele kananmunaviipaleilla, viipaloiduilla oliiveilla, punasipuleilla ja kapriksilla ja versosekoituksella.
  5. Valuta päälle tilliöljyä ja viimeistele halutessasi sormisuolalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
198 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.