Valmistusaika
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.14
tähteä viidestä
190 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g pastaa
- 1 prk (200/150 g) tonnikalaa öljyssä, MSC-sertifioitu
- 50 g babypinaattia
-
1 prk (380 g)
Valio Keittiön tomaattikastikettaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2½ dl vettä
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä jalapeno-cValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi jalapeno-cheddar on juustokastike, jota voit käyttää kylmänä tai kuumana. Se…
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa pasta raakana uunivuokaan (n. 20 x 30 cm). Lisää vuokaan tonnikala öljyineen sekä huuhdellut pinaatin lehdet.
- Kaada vuokaan kastike. Lisää vesi kastikepurkkiin ja huuhtele purkki puhtaaksi. Kaada vesi vuokaan.
- Nostele raaka-aineet kevyesti sekaisin ja lusikoi pinnalle Koskenlaskija.
- Paista uunissa 200 asteessa n. 40 min. Aluksi kannen tai folion alla ja paiston lopussa ilman kantta. Anna tekeytyä hetki ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
154 kcal
Proteiini
8,3 g
Hiilihydraatti
16,3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2,8 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.