
Valmistusaika
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
3.45
tähteä viidestä
29 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g pastaa
- 1 prk (200/150 g) tonnikalaa öljyssä, MSC-sertifioitu
- 50 g babypinaattia
-
1 prk (3 dl)
Valio kermainen tomaatti-yrtit kastikettaTee vaikutus, älä kastiketta! Täyteläisen kermainen, lempeän tomaattinen ja yrttinen kastike maistuu koko perheelle. Arkea…
- 2½ dl vettä
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä jalapeno-cValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi jalapeno-cheddar on juustokastike, jota voit käyttää kylmänä tai kuumana. Se…
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa pasta raakana uunivuokaan (n. 20 x 30 cm). Lisää vuokaan tonnikala öljyineen sekä huuhdellut pinaatin lehdet.
- Kaada vuokaan kastike. Lisää vesi kastikepurkkiin ja ravista purkki puhtaaksi. Kaada vesi vuokaan.
- Nostele raaka-aineet kevyesti sekaisin ja lusikoi pinnalle Koskenlaskija.
- Paista uunissa 200 asteessa n. 40 min. Aluksi kannen tai folion alla ja paiston lopussa ilman kantta. Anna tekeytyä hetki ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
175 kcal
Proteiini
8,7 g
Hiilihydraatti
16,6 g
Rasva
8,1 g
Tyydyttynyt rasva
4,1 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa