
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
3.71
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g perunoita
- ½ tl suolaa
- 100 g purjoa
- 200 g säilykekalaa, esim. luonnonkala tai tonnikala
-
1 prk (200 g)
Valio crème fraîchea valkosipuli & yrtitValio crème fraîche valkosipuli & yrtit on kiireisen kokkaajan luottokaveri. Kokeile myös kylmänä kastikkeena tai…
- 0 kg mustapippuria myllystä
-
25 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
- Pese perunat ja purjo hyvin. Kuori perunat mikäli kuori on paksu. Viipaloi perunat ja purjosipuli.
- Aseta voidellun uunivuoan pohjalle lomittain perunaa, ripottele päälle suolaa. Kerrostele perunoiden päälle kalaa, purjoa ja crème fraîchea, rouhaise pippuria. Laita päällimmäiseksi kerros perunaviipaleita, suolaa ja voiviipaleita.
- Kypsennä uunin keskiosassa 200 asteessa n. 1 h.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
79 kcal
Proteiini
1,5 g
Hiilihydraatti
7,8 g
Rasva
4,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä