Mehevä kala-perunavuoka

Mehevä kala-perunavuoka
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Mehevä kala-perunavuoka

Mehevä kala-perunavuoka

Helppo ja nopea arkiruoka syntyy säilykekalasta, perunasta ja maustetusta crème fraîchesta. Vuoka on maultaan mieto, mutta mehevä. Ruoan viimeistelee voisulan rapeuttamat perunat.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
1 h
Yhteensä
1 h 10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

11 arvostelu

Ainekset2 annosta

2 annosta
500 g
perunoita
½ tl
suolaa
100 g
purjoa
n. 200 g
säilykekalaa , esim. luonnonkalasäilyke tai tonnikala
1 prk (200 g)
mustapippuria myllystä
25 g

Ohje

  1. Pese perunat ja purjo hyvin. Kuori perunat mikäli kuori on paksu. Viipaloi perunat ja purjosipuli.
  2. Aseta voidellun uunivuoan pohjalle lomittain perunaa, ripottele päälle suolaa. Kerrostele perunoiden päälle kalaa, purjoa ja crème fraîchea, rouhaise pippuria. Laita päällimmäiseksi kerros perunaviipaleita, suolaa ja voiviipaleita.
  3. Kypsennä uunin keskiosassa 200 asteessa n. 1 h.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
113 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.