AURA tonnikalatäytteiset uuniperunat

AURA tonnikalatäytteiset uuniperunat
Tehnyt PaulaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Paula Valio Koekeittiöstä

AURA tonnikalatäytteiset uuniperunat

AURA tonnikalatäytteiset uuniperunat

Uuniperunat ovat ikisuosikki. AURA täyte riittää neljälle uuniperunalle. Kokeile sitä myös voileipien täytteeksi.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
1 h
Yhteensä
1 h 15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
88 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
4 isoa
jauhoista perunaa , esim. Rosamunda
alumiinifoliota

Täyte

1 tlk ( 200/150 g)
tonnikalaa öljyssä, MSC-sertifioitu
1
punasipulia
½ dl
ruohosipulia
3 dl
½ - 1 pussia (à 150 g)
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Aloita uuniperunoiden valmistaminen pesemällä perunat huolella ja käärimällä ne yksitellen folioon.
  2. Nosta perunat uuniritilälle. Kypsennä perunoita 200 asteessa noin tunti tai kunnes ne ovat kypsiä. Kypsennysaika riippuu perunoiden koosta.
  3. Valmista kypsennyksen aikana täyte.
  4. Täyte ja tarjoilu

  5. Valuta tonnikala. Hienonna sipuli ja ruohosipuli.
  6. Sekoita tonnikala, sipulit ja turkkilainen jogurtti keskenään. Lisää joukkoon murennettu AURA juusto. Mausta mustapippurilla.
  7. Ota kypsät perunat uunista. Avaa foliot tai poista kokonaan.
  8. Vedä ristiviilto uuniperunaan ja purista perunan sisusta vähän esiin. Täytä uuniperuna.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
107 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.