Yhden pannun tonnikalapasta

Yhden pannun tonnikalapasta
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Yhden pannun tonnikalapasta

Yhden pannun tonnikalapasta

Koko ruoka yhdessä kattilassa. Yhden pannun pastassa ruoka valmistuu samassa kattilassa vaivattomasti hautuen. Tonnikalapastaa maustaa sopivasti tulinen sweet chili kerma, pinaatti ja kaprikset.

Valmistusaika

Työaika
5 min
Valmistusajat yhteensä
15 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

77 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
6 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
250 g
nauhapastaa
1 rasia (250 g)
kirsikkatomaatteja
1 prk (2,5 dl)
1 tlk (200/150 g)
tonnikalaa öljyssä, MSC-sertifioitu
70 g
babypinaattia
3 rkl
kaprista
mustapippuria myllystä

Lisäksi:

Ohje

  1. Valmista ruoka n. 3 l kattilassa tai kasarissa. Kiehauta vesi ja liemikuutio. Lisää pasta, kirsikkatomaatit sekä ruokakerma. Keitä kannen alla n. 10 min välillä kevyesti sekoittaen.
  2. Lisää valutettu tonnikala, pinaatinlehdet sekä kaprikset. Viimeistele mustapippurilla. Kuumenna ja tarjoile juustoraasteen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
91 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›