Kolmen sipulin tonnikalakastike

Kolmen sipulin tonnikalakastike

Helppo kolmen sipulin tonnikalakastike valmistuu nopeasti ja maistuu yhdessä pastan kanssa.

15 min
helppo
127 kcal / 100g
3
3

Ainekset4 annosta

4 annosta
1
sipuli
½
purjo
2
valkosipulin kynttä
1 rkl
1
keltainen paprika
1 tlk (185 / 150 g)
tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
1 prk (2,5 dl)
½ dl
mustia oliiviviipaleita
1 rkl
sitruunamehua
mustapippuria myllystä

Pinnalle

hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Hienonna sipulit ja kuullota Oivariini rasvassa. Lisää kuutioitu paprika ja kuullota vielä hetki.
  2. Lisää valutettu tonnikala, ruokakerma ja oliiviviipaleet. Kuumenna välillä sekoitellen n. 5 min. Mausta sitruunamehulla ja mustapippurilla.
  3. Tarjoile esim. pastan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
127 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
9 g
Suola
1,1 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
133 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)