Kolmen sipulin tonnikalakastike

Kolmen sipulin tonnikalakastike
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kolmen sipulin tonnikalakastike

Kolmen sipulin tonnikalakastike

Helppo kolmen sipulin tonnikalakastike valmistuu nopeasti ja maistuu yhdessä pastan kanssa.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
55 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1
sipuli
½
purjo
2
valkosipulin kynttä
1 rkl
1
keltainen paprika
1 tlk (185 / 150 g)
tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
1 prk (2,5 dl)
½ dl
oliiviviipaleita
1 rkl
sitruunamehua
mustapippuria myllystä

Pinnalle

hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Hienonna sipulit ja kuullota Oivariini rasvassa. Lisää kuutioitu paprika ja kuullota vielä hetki.
  2. Lisää valutettu tonnikala, ruokakerma ja oliiviviipaleet. Kuumenna välillä sekoitellen n. 5 min. Mausta sitruunamehulla ja mustapippurilla.
  3. Tarjoile esim. pastan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
128 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.