
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.34
tähteä viidestä
32 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 180 g pastaa, esim. fusilli tai simpukka
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 sipuli
- 1 rkl tomaattipyreetä
- 1 tomaatti
- 1 prk (185/140 g) tonnikalaa, MSC-sertifioitu
- 1 dl pastan keitinvettä tai vettä
- ½ rkl sitruunamehua
-
½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® viherpippuri sulatejuustoValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 2 rkl hienonnettua tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Laita pasta kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuumenna rasva pannussa. Kuullota siinä hienonnettu sipuli ja tomaattipyree.
- Lisää kuutioitu tomaatti ja valutettu tonnikala. Kuumenna muutama min.
- Lisää vesi, sitruunamehu ja paloiteltu sulatejuusto. Kuumenna, kunnes sulatejuusto on sulanut. Lisää halutessasi vähän vettä. Lisää lopuksi tilli.
- Yhdistä keitetty, valutettu pasta ja kastike. Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
177 kcal
Proteiini
10,3 g
Hiilihydraatti
18,1 g
Rasva
6,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa