Tonnikalalasagne

Tonnikalalasagne
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Tonnikalalasagne

Tonnikalalasagne

Tonnikalalasagne on mehevä ja herkullinen arkiruoka. Pinaattinen kastike antaa lasagnelle kivaa makua ja väriä.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
40 min
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta

Kastike

50 g
1 dl
vehnäjauhoja
1 l
150 g
pakastepinaattia
½ pussia (à 170 g)
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Kalatäyte

1 pala (100 g)
purjoa suikaleina
2 prk (à 200/150 g)
tonnikalaa öljyssä, MSC-sertifioitu

Pinnalle

½ pussia (à 170 g)
9
lasagnelevyä

Ohje

  1. Sulata rasva kattilassa, lisää jauhot ja sekoita. Kaada maito parissa erässä kattilaan sekoittaen. Keitä 2 - 3 min, kunnes kastike sakenee.
  2. Lisää kastikkeeseen pinaatti ja juustoraaste. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Laita tonnikala öljyineen sekä suikaloitu purjo pannulle. Kuullota hetki.
  4. Kokoa uunivuokaan kerroksittain pinaattikastiketta, tonnikalatäytettä sekä lasagnelevyjä. Jätä päällimmäiseksi pinaattikastiketta ja ripottele sen päälle juustoraastetta.
  5. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa 40 min. Anna hetki vetäytyä ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
136 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.