Dippisandwichit

Dippisandwichit

Paahda pikkutomaatteja ja pekoneita uunissa ja täytä niillä ja herkullisella savupekonin makuisella sulatejuustolla leivät. Täyteläisen kokemuksen saat, kun dippaat paloitellut leivät herkutteluhetkessä joko kylmään tai lämpimään sulatejuustodippiin.

55 min
keskitaso
199 kcal / 100g
1
1

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pkt (170 g)
amerikanpekonia
8 viipaletta
isoa paahtoleipää
1 - 2 prk (à 250 g)
300 g
miniluumutomaatteja
suolaa ja pippuria

Ohje

  1. Levitä pekonit leivinpaperille uunipelille. Paahda pekoneita uunin yläosassa 225 asteessa n. 8 min. Siirrä pekonit talouspaperin päälle jäähtymään.
  2. Laske uuniin lämpötila 150 asteeseen. Puolita miniluumutomaatit. Kierittele niitä uunipellillä pekonirasvassa. Käännä tomaatit halkaistut puolet ylöspäin. Mausta suolalla ja pippurilla. Paahda uunissa 30 - 35 min.
  3. Voitele leivät Koskenlaskija dipillä. Päällystä neljä leipää murennetulla pekonilla ja paahdetuilla tomaateilla. Nosta kansileivät päälle. Paina tiiviiksi.
  4. Paloittele leivät 3 osaan. Aseta leivät tarjoiluvadille.
  5. Tarjoa Koskenlaskija joko kylmänä tai kuumennettuna dippikulhoista sandwichien kanssa.

Vinkki

Halutessasi leivät voi myös paahtaa ennen täyttämistä.Ateriaehdotus: Nosta sandwichit lämmitettyinä annoslautasille salaatin kylkeen. Valuta päälle kuumaa Koskenlaskija dippikastiketta. Nauti lounaana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
199 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,4 g
Kalsium
99 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›