Kurkku-lohileipä

Kurkku-lohileipä
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Kurkku-lohileipä

Kurkku-lohileipä

Vanhan ajan tyyliin valmistetut mummon etikkakurkut ja maukas valkosipulinen tuorejuusto maistuvat raikkaalta tässä ruokaisassa leivässä.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 leipää

4 leipää
4 isoa viipaletta
ruisleipää tai -patonkia
½ prk (à  200 g)
4
keitettyä (10 min) kananmunaa
150 g
kylmäsavulohiviipaleita

Kurkkusalaatti

200 g
kurkkua
½ dl
tuoretta tilliä hienonnettuna
1 rkl
väkiviinaetikkaa
2 tl
sokeria
¼ tl
suolaa
1
kesäsipuli varsineen

Ohje

  1. Valmista ensin kurkkusalaatti. Viipaloi kurkut ohuiksi siivuiksi, esim. raastinraudan viipalointiterällä.
  2. Yhdistä kurkut, etikka, hienonnettu tilli, sokeri ja suola kulhossa. Lisää halutessasi myös hienonnettu kesäsipuli varsineen. Anna maustua 10 min.
  3. Levitä leipäviipaleille tuorejuustoa. Laita päälle lohiviipaleet ja viipaloidut kananmunat.
  4. Valuta kurkkusalaatista irronnut neste pois. Nostele kurkkusalaatti leiville päällimmäiseksi.
  5. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
150 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›