
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 viipaletta ruisleipää tai -patonkia
-
½ prk (à 200 g)
Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoaValio Viola® valkosipuli on aromikas vaihtoehto leivän päälle ja se sopii hyvin myös keittoihin ja…
- 4 keitettyä (10 min) kananmunaa
- 150 g kylmäsavulohiviipaleita
Kurkkusalaatti
- 200 g kurkkua
- ½ dl tuoretta tilliä hienonnettuna
- 1 rkl väkiviinaetikkaa
- 2 tl sokeria
- ¼ tl suolaa
- 1 kesäsipuli varsineen
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin kurkkusalaatti. Viipaloi kurkut ohuiksi siivuiksi, esim. raastinraudan viipalointiterällä.
- Yhdistä kurkut, etikka, hienonnettu tilli, sokeri ja suola kulhossa. Lisää halutessasi myös hienonnettu kesäsipuli varsineen. Anna maustua 10 min.
- Levitä leipäviipaleille tuorejuustoa. Laita päälle lohiviipaleet ja viipaloidut kananmunat.
- Valuta kurkkusalaatista irronnut neste pois. Nostele kurkkusalaatti leiville päällimmäiseksi.
- Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
140 kcal
Proteiini
8,8 g
Hiilihydraatti
9 g
Rasva
7,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa