
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- ½ dl pinjansiemeniä
- 1 iso (n. 350 g) patonki, esim. rouhepatonki
-
½ rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® paprika-chili tuorejuustoaValio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
- 8 aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
- 50 g salaatti- tai versosekoitusta
- 8 viipaletta parmankinkkua
- ripaus sormisuolaa
Jaa resepti
Ohje
- Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Nosta sivuun.
- Halkaise ja puolita patonki. Voitele patonkipalat tuorejuustolla.
- Paloittele aurinkokuivatut tomaatit. Yhdistä ne salaattiin. Samalla salaatti saa tomaattien mukana tulevasta öljystä kastikkeen.
- Nosta kinkkuviipaleet ja salaattisekoitus patonkien päälle.
- Ripottele päälle pinjansiemenet ja ripaus sormisuolaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
226 kcal
Proteiini
7,3 g
Hiilihydraatti
33,9 g
Rasva
6,1 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
2,6 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sormisuolaa