Parmankinkkupatongit

Parmankinkkupatongit

20 min
helppo
250 kcal / 100g
0
0

Herkkupatonki valmistuu maukkaista raaka-aineista. Pienempiin paloihin leikattuna, voit tarjota patonkia mukavana suolapalana vaikka illanistujaisissa.

Ainekset

4 annosta
½ dl
pinjansiemeniä
1 iso (n. 350 g)
patonki , esim. rouhepatonki
½ rasiaa (à 200 g)
8 kpl
aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
50 g
salaatti- tai versosekoitusta
8 viipaletta
parmankinkkua
ripaus
sormisuolaa

Ohje

  1. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Nosta sivuun.
  2. Halkaise ja puolita patonki. Voitele patonkipalat tuorejuustolla.
  3. Paloittele aurinkokuivatut tomaatit. Yhdistä ne salaattiin. Samalla salaatti saa tomaattien mukana tulevasta öljystä kastikkeen.
  4. Nosta kinkkuviipaleet ja salaattisekoitus patonkien päälle.
  5. Ripottele päälle pinjansiemenet ja ripaus sormisuolaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
250 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
8 g
Suola
1,1 g
Ravintokuitu
3 g
Kalsium
64 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)