Parmankinkkupatongit

Parmankinkkupatongit
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Parmankinkkupatongit

Parmankinkkupatongit

Herkkupatonki valmistuu maukkaista raaka-aineista. Pienempiin paloihin leikattuna, voit tarjota patonkia mukavana suolapalana vaikka illanistujaisissa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
½ dl
pinjansiemeniä
1 iso (n. 350 g)
patonki , esim. rouhepatonki
½ rasiaa (à 200 g)
8 kpl
aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
50 g
salaatti- tai versosekoitusta
8 viipaletta
parmankinkkua
ripaus
sormisuolaa

Ohje

  1. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Nosta sivuun.
  2. Halkaise ja puolita patonki. Voitele patonkipalat tuorejuustolla.
  3. Paloittele aurinkokuivatut tomaatit. Yhdistä ne salaattiin. Samalla salaatti saa tomaattien mukana tulevasta öljystä kastikkeen.
  4. Nosta kinkkuviipaleet ja salaattisekoitus patonkien päälle.
  5. Ripottele päälle pinjansiemenet ja ripaus sormisuolaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
250 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›