
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 150 g pekonia
- 4 kananmunaa
- 1 tomaattia
- 1 ranskanleipä
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamatonValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
-
4-6 viipaletta
Valio Oltermanni® Monterey Jack juustoaValio Oltermanni® Monterey Jack on lempeän täyteläinen kermajuusto koko perheen makuun. Se on saanut inspiraationsa…
Jaa resepti
Ohje
- Paista pekonit kuumalla pannulla rapeiksi. Nosta talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva valuu paperiin ja pekonit säiluvät rapeina.
- Paista kananmunat pekonin rasvassa. Viipaloi tomaatti.
- Halkaise ranskanleipä. Levitä leikkuupintoihin Koskenlaskija.
- Täytä kananmunilla, tomaattiviipaleilla, pekonilla sekä juustoviipaleilla.
- Kääri folioon ja ota mukaan piknikille.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
233 kcal
Proteiini
10,4 g
Hiilihydraatti
17 g
Rasva
13,5 g
Tyydyttynyt rasva
6,5 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa