Pekoni-piknikleipä

Pekoni-piknikleipä

Tämä hiukan tuhdimpi ja rouheampi piknikleipä sopii sellaisenaan yksinkertaisuutta rakastavan ulkoilma-ateriaksi. Hätätapauksessa leivän riittää jaettavaksi myös ystäville, jotka eivät ole varautuneet hiipivään nälkään piknikillä tai eväsretkellä. Leipä sopii hyvin lämmitettäväksi nuotiolla tai grillissä.

30 min
helppo
229 kcal / 100g
0
0

Ainekset1 annosta

1 annosta
150 g
pekonia
4
kananmunaa
1
tomaattia
1
ranskanleipä
1 prk (250 g)
4 - 6

Ohje

  1. Paista pekonit kuumalla pannulla rapeiksi. Nosta talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva valuu paperiin ja pekonit säiluvät rapeina.
  2. Paista kananmunat pekonin rasvassa. Viipaloi tomaatti.
  3. Halkaise ranskanleipä. Levitä leikkuupintoihin Koskenlaskija.
  4. Täytä kananmunilla, tomaattiviipaleilla, pekonilla sekä juustoviipaleilla.
  5. Kääri folioon ja ota mukaan piknikille.

Vinkki

Voit halutessasi lämmittää leivän folioon käärittynä grillissä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
229 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g
Kalsium
140 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›