Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 150 g pekonia
- 4 kananmunaa
- 1 tomaattia
- 1 ranskanleipä
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamatonValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
-
4-6 viipaletta
Valio Oltermanni® Monterey Jack juustoaValio Oltermanni® Monterey Jack on lempeän täyteläinen kermajuusto koko perheen makuun. Se on saanut inspiraationsa…
Jaa resepti
Ohje
- Paista pekonit kuumalla pannulla rapeiksi. Nosta talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva valuu paperiin ja pekonit säiluvät rapeina.
- Paista kananmunat pekonin rasvassa. Viipaloi tomaatti.
- Halkaise ranskanleipä. Levitä leikkuupintoihin Koskenlaskija.
- Täytä kananmunilla, tomaattiviipaleilla, pekonilla sekä juustoviipaleilla.
- Kääri folioon ja ota mukaan piknikille.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
233 kcal
Proteiini
10,4 g
Hiilihydraatti
17 g
Rasva
13,5 g
Tyydyttynyt rasva
6,5 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.