Siirry sisältöön
Pekoni-piknikleipä

Pekoni-piknikleipä

Tämä hiukan tuhdimpi ja rouheampi piknikleipä sopii sellaisenaan yksinkertaisuutta rakastavan ulkoilma-ateriaksi. Hätätapauksessa leivän riittää jaettavaksi myös ystäville, jotka eivät ole varautuneet hiipivään nälkään piknikillä tai eväsretkellä. Leipä sopii hyvin lämmitettäväksi nuotiolla tai grillissä.

Pekoni-piknikleipä

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Paista pekonit kuumalla pannulla rapeiksi. Nosta talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva valuu paperiin ja pekonit säiluvät rapeina.
  2. Paista kananmunat pekonin rasvassa. Viipaloi tomaatti.
  3. Halkaise ranskanleipä. Levitä leikkuupintoihin Koskenlaskija.
  4. Täytä kananmunilla, tomaattiviipaleilla, pekonilla sekä juustoviipaleilla.
  5. Kääri folioon ja ota mukaan piknikille.

Vinkki

Voit halutessasi lämmittää leivän folioon käärittynä grillissä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 233 kcal
Proteiini 10,4 g
Hiilihydraatti 17 g
Rasva 13,5 g
Tyydyttynyt rasva 6,5 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search