Siirry sisältöön
BLTC sandwich

BLTC sandwich

BLTC on amerikkahenkinen korkea kerrosleipä jonka nimi tulee englannin kielen sanoista bacon, lettuce, tomato ja cheese. Alkuperäisessä ohjeessa ei ole juustoa, mutta tässä leivässä Oltermanni Montery Jack -juusto on se juttu. Eli nyt leipiä täyttämään pekonilla, salaatilla, tomaatilla ja juustolla.

BLTC sandwich

Ainesosat

kerrosleipä

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 3 viipaletta rapeakuorista maalaisleipää
  • 2 rkl majoneesia
  • 0 kg rapeaa salaattia
  • 1 tomaatti
  • 4 viipaletta amerikanpekonia paahdettuna
  • 6 viipaletta
    Valio Oltermanni® Monterey Jack juustoa
    Valio Oltermanni® Monterey Jack on lempeän täyteläinen kermajuusto koko perheen makuun. Se on saanut inspiraationsa…
    Valio Oltermanni® Monterey Jack e900 g

Ohje

  1. Voitele leipäviipaleet majoneesilla. Kokoa leivän päälle salaattia, tomaattiviipaleita, paahdettua pekonia ja höylättyjä juustoviipaleita. Laita väliin leipäviipale ja täytä samoin. Aseta päällimmäiseksi leiväviipale jonka alapinnalla on majoneesia.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 292 kcal
Proteiini 10,7 g
Hiilihydraatti 16,5 g
Rasva 20,1 g
Tyydyttynyt rasva 7,2 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • rapeaa salaattia
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search