Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Mansikka-juustoleivät

Maukas juusto ja kesän makeimmat mansikat ovat täydellinen yhdistelmä. Rapeaksi paahdettu leipä antaa lisämakua suolaisen makealle päälliselle.

Mansikka-juustoleivät
Mansikka-juustoleivät

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 viipaletta kauraleipää
  • 2 rkl
    Valio Oivariini® rasvaa
    Valio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
    Valio Oivariini® 400 g normaalisuolainen HYLA®
  • 3 rkl mansikkahilloa
  • 50 g
    Valio Polar® Täyteläinen juustoa
    Valio Polar® Täyteläinen on luonteikas juusto, jossa emmentalille tyypilliset pähkinäiset vivahteet yhdistyvät goudan täyteläisyyteen. Se…
    Valio Polar® Täyteläinen e350 g
  • 50 g mansikoita

Ohje

  1. Voitele leivät Oivariini rasvalla. Paista halutessasi pannulla.
  2. Levitä pinnalle mansikkahillo. Laita päälle kuutioitu juusto ja viimeiseksi tuoreita mansikoita.
  3. Tarjoa kahvin kanssa tai välipalana.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 280 kcal
Proteiini 7,8 g
Hiilihydraatti 24,9 g
Rasva 16 g
Tyydyttynyt rasva 7,6 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search