Bánh mi patongit nyhtönaudalla

Bánh mi patongit nyhtönaudalla

Vietnamilainen bánh mi (täytetty leipä) on herkullinen lounasruoka yksinkertaisimmillaan. Täytteeksi tarvitaan maukasta lihaa, etikoituja kasviksia ja runsaasti tuoretta yrttiä. Chilinen tuorejuusto mehevöittää patongin. Hyvää ruokahalua!

10 min
helppo
170 kcal / 100g
0
0

Ainekset4 annosta

4 annosta
1
maalaispatonki
½ rasiaa (à 200 g)
300 g
nyhtönautaa
2 rkl
chilikastiketta
100 g
kurkkua
50 g
retiisiä
2 rkl
riisiviinietikkaa
1 rkl
sokeria
1 dl
thaibasilikaa tai minttua

Ohje

  1. Jaa patonki neljään osaan ja halkaise. Voitele sisäpinnat tuorejuustolla.
  2. Mausta liha halutessasi chilikastikkeella.
  3. Viipaloi kurkku ja retiisi. Mausta etikalla ja sokerilla.
  4. Jaa liha ja kasvikset patonkien väliin, viimeistele hienonnetulla yrtillä.
Lisukkeeksi
Pulled beef eli Revittyä naudanlapaa
6 h 30 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
170 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
18 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›