Bánh mi patongit nyhtönaudalla

Bánh mi patongit nyhtönaudalla
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Bánh mi patongit nyhtönaudalla

Bánh mi patongit nyhtönaudalla

Vietnamilainen bánh mi (täytetty leipä) on herkullinen lounasruoka yksinkertaisimmillaan. Täytteeksi tarvitaan maukasta lihaa, etikoituja kasviksia ja runsaasti tuoretta yrttiä. Chilinen tuorejuusto mehevöittää patongin. Hyvää ruokahalua!

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1
maalaispatonki
½ rasiaa (à 200 g)
300 g
nyhtönautaa
2 rkl
chilikastiketta
100 g
kurkkua
50 g
retiisiä
2 rkl
riisiviinietikkaa
1 rkl
sokeria
1 dl
thaibasilikaa tai minttua

Ohje

  1. Jaa patonki neljään osaan ja halkaise. Voitele sisäpinnat tuorejuustolla.
  2. Mausta liha halutessasi chilikastikkeella.
  3. Viipaloi kurkku ja retiisi. Mausta etikalla ja sokerilla.
  4. Jaa liha ja kasvikset patonkien väliin, viimeistele hienonnetulla yrtillä.
Lisukkeeksi
Pulled beef eli Revittyä naudanlapaa
6 h 30 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
170 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›