
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 bagelia
-
½ rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoaValio Viola® kevyt ruohosipuli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda lempeää sipulisuutta…
-
4
Valio Oltermanni® viipalettaValio Oltermanni® on Suomen suosituin kermajuusto, joka on etenkin lapsiperheiden mieleen. Se on murukoloinen juusto,…
- 25 g babypinaattia
- 100 g kypsää broilerinlihaa, esim. Atria Vuolu kana fajitas
- ½ dl aurinkokuivattua tomaattia
Jaa resepti
Ohje
- Halkaiset bagelit ja voitele leikkuupinnat tuorejuustolla.
- Kerrosta täytteet bagelin pohjalle. Paina kannet päällimmäiseksi.
- Nauti lounaaksi tai pakkaa mukaan piknikille tai evääksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
198 kcal
Proteiini
9,7 g
Hiilihydraatti
18,5 g
Rasva
9,4 g
Tyydyttynyt rasva
3,9 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa