Kasvis-juustoröstit

Kasvis-juustoröstit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kasvis-juustoröstit

Kasvis-juustoröstit

Kasvisröstit ovat mukava ateria sellaisenaan tai lisäke esimerkiksi liharuoille tai kalalle.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
3 pussia (à 250 g)
kasvissuikaleita
150 g (3 dl)
2
kananmunaa
¾ tl
suolaa
1 rkl
sokeria
½ dl
perunajauhoja

Paistamiseen

Omenakastike

1 prk (200 g)
1 prk (200 g)
1 - 3 (200 g)
omenaa
1 rkl
sitruunamehua
½ dl
tuoretta persiljaa
ripaus
sokeria

Ohje

  1. Valmista omenakastike ensin: Sekoita kermaviili ja raejuusto. Lisää pienen pieniksi kuutioiksi leikatut omenat, sitruunamehu ja hienonnettu persilja. Mausta tarvittaessa ripauksella sokeria. Laita seos jääkaappiin odottamaan.
  2. Sulata kasvisuikaleet esim. mikrossa. Hienonna kasviksia hieman sauvasekoittimella. Sekoita kasviksiin muut ainekset.
  3. Kuumenna Oivariini paistinpannulla. Annostele kasviseosta reilun 1/2 dl:n annoksina pannulle ja muotoile paistinlastan avulla vajaan 1 cm:n paksuisia pihvejä. Paista keskilämmöllä kummaltakin puolelta kauniin vaalean ruskeaksi.
  4. Kasvisröstien ja omenakastikeen lisäksi voit tarjota myös sokeroitua puolukkasurvosta.
Vinkki

Vinkki

Voit käyttää pakastekasvisten sijaan tuoreita kasviksia (esim. kesäkurpitsaa, porkkanaa, perunaa, juuriselleriä ja sipulia). Hienonna sipuli veitsellä ja raasta muut kasvikset karkealla terällä. Paistoaika on hieman pidempi kuin pakastekasviksia käytettäessä ja pihvien rakenteesta tulee hauraampi.
Lisukkeeksi
Porsaannoisetit pippurikermakastikkeessa
30 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
84 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›