Pesto-pinaattilasagne

Pesto-pinaattilasagne

Kevyet raejuustot sopivat erinomaisesti jokapäiväiseen ruokavalioon ja ne mehevöittävät laatikkoruokia.

1 h 5 min
helppo
116 kcal / 100g
5

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 rkl
1 pussi (200 g)
pakastesipulia
2 pussia (à 150 g)
pakastepinaattia
1 tlk (400 g)
yrttimaustettua tomaattimurskaa
1 dl
pestoa
1 prk (400 g)
1 tl
sokeria
suolaa
8 - 10
lasagnelevyä
150 g (3 dl)

Ohje

  1. Hauduta kattilassa kuumennetussa rasvassa sipuli ja pinaatti. Lisää tomaattimurska, pestokastike ja raejuusto. Kiehauta seos. Mausta
  2. Levitä voideltuun vuokaan ohut kerros kastikkeesta. Lado päälle lasagnelevyjä ja kastiketta sekä juustoraastetta (jätä puolet raasteesta päälle). Jatka kunnes on 3 - 4 kerrosta lasagnelevyjä ja päällimmäisenä kastiketta
  3. Paista 200 asteessa 25 min. Lisää päälle juustoraaste. Paista 225 asteessa 10 - 15 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
116 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
126 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›