Pesto-pinaattilasagne

Pesto-pinaattilasagne

1 h 5 min
helppo
114 kcal / 100g
13
12

Kevyet raejuustot sopivat erinomaisesti jokapäiväiseen ruokavalioon ja ne mehevöittävät laatikkoruokia.

Ainekset

4 annosta
1 rkl
1 pussi (200 g)
pakastesipulia
2 pussia (à 150 g)
pakastepinaattia
1 tlk (400 g)
yrttimaustettua tomaattimurskaa
1 dl
pestoa
1 prk (400 g)
1 tl
sokeria
suolaa
8 - 10
lasagnelevyä
150 g (3 dl)

Ohje

  1. Hauduta kattilassa kuumennetussa rasvassa sipuli ja pinaatti. Lisää tomaattimurska, pestokastike ja raejuusto. Kiehauta seos. Mausta
  2. Levitä voideltuun vuokaan ohut kerros kastikkeesta. Lado päälle lasagnelevyjä ja kastiketta sekä juustoraastetta (jätä puolet raasteesta päälle). Jatka kunnes on 3 - 4 kerrosta lasagnelevyjä ja päällimmäisenä kastiketta
  3. Paista 200 asteessa 25 min. Lisää päälle juustoraaste. Paista 225 asteessa 10 - 15 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
114 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
4 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
126 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (12)

Nimetön25.10.2017 kello 19:51
Tein oman version ja käytin myös jauhelihaa seoksessa. Vähensin pinaatin ja raejuuston määrää. Todella hyvää.
tupajumi119.9.2017 kello 7:18
Tuli hyvää, rapea pinta, öljyisen sulava sisältä. Käytin tuoreita aineksia, eli tuoretta pinaattia ja sipulia. Lisäksi maustin vielä viidellä valkosipulinkynnellä ja parilla punasella chilillä. Juustona käytin sin.emmentalia ja mozzarellaraastetta. Slurps!
Nimetön7.8.2017 kello 16:03
Taivaallisen herkullista. :) Jumalten ruokaa. ;)