Pesto-pinaattilasagne

Pesto-pinaattilasagne
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Pesto-pinaattilasagne

Pesto-pinaattilasagne

Kevyet raejuustot sopivat erinomaisesti jokapäiväiseen ruokavalioon ja ne mehevöittävät laatikkoruokia.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
35 min
Yhteensä
1 h 5 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

66 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 rkl
1 pussi (200 g)
pakastesipulia
2 pussia (à 150 g)
pakastepinaattia
1 tlk (400 g)
yrttimaustettua tomaattimurskaa
1 dl
pestoa
1 prk (400 g)
1 tl
sokeria
suolaa
8 - 10
lasagnelevyä
150 g (3 dl)

Ohje

  1. Hauduta kattilassa kuumennetussa rasvassa sipuli ja pinaatti. Lisää tomaattimurska, pestokastike ja raejuusto. Kiehauta seos. Mausta
  2. Levitä voideltuun vuokaan ohut kerros kastikkeesta. Lado päälle lasagnelevyjä ja kastiketta sekä juustoraastetta (jätä puolet raasteesta päälle). Jatka kunnes on 3 - 4 kerrosta lasagnelevyjä ja päällimmäisenä kastiketta
  3. Paista 200 asteessa 25 min. Lisää päälle juustoraaste. Paista 225 asteessa 10 - 15 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
116 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›