Pinaatti-juustotäyte letuille

Pinaatti-juustotäyte letuille
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Pinaatti-juustotäyte letuille

Pinaatti-juustotäyte letuille

Letut kuuluvat suomalaisten kesään. Lettutkestit eivät ole entisellään, kun valmistat muutaman suolaisen täytteen letuille perinteisen kermavaahdon ja mansikkahillon rinnalle.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
200 g
lehtipinaattia
2
tomaattia
16
aurinkokuivattua tomaattia
1 dl
pinjansiemeniä
mustapippuria myllystä
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Huuhtele ja kuivaa pinaatti. Leikkaa lehdet hiukan pienemmäksi.
  2. Kuutioi tomaatit ja valutetut aurinkokuivatut tomaatit.
  3. Paahda pinjansiemenet kuivalla, kuumalla pannulla kauniin ruskeiksi. Kaada pannulle hiukan aurinkokuivattujen tomaattien öljyä. Lisää kasvikset ja paista muutama min sekoitellen.
  4. Lusikoi seosta letun päälle. Viimeistele juustoraasteella ja kietaise lettu rullalle.
  5. Seosta riittää neljään isoon (Ø 24 cm) tai kahdeksaan pieneen (Ø 20) cm:n lettuun.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
138 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›