Pinaatti-juustotäyte letuille

Pinaatti-juustotäyte letuille

15 min
helppo
138 kcal / 100g
2
0

Letut kuuluvat suomalaisten kesään. Lettutkestit eivät ole entisellään, kun valmistat muutaman suolaisen täytteen letuille perinteisen kermavaahdon ja mansikkahillon rinnalle.

Ainekset

4 annosta
200 g
lehtipinaattia
2
tomaattia
16
aurinkokuivattua tomaattia
1 dl
pinjansiemeniä
mustapippuria myllystä
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Huuhtele ja kuivaa pinaatti. Leikkaa lehdet hiukan pienemmäksi.
  2. Kuutioi tomaatit ja valutetut aurinkokuivatut tomaatit.
  3. Paahda pinjansiemenet kuivalla, kuumalla pannulla kauniin ruskeiksi. Kaada pannulle hiukan aurinkokuivattujen tomaattien öljyä. Lisää kasvikset ja paista muutama min sekoitellen.
  4. Lusikoi seosta letun päälle. Viimeistele juustoraasteella ja kietaise lettu rullalle.
  5. Seosta riittää neljään isoon (Ø 24 cm) tai kahdeksaan pieneen (Ø 20) cm:n lettuun.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
138 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
10 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
235 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)