Lämpimät sieni-pekonileivät

Lämpimät sieni-pekonileivät

20 min
helppo
234 kcal / 100g
0
0

Lämpimät voileivät voi myös koota juustokuorrutuksen päälle. Paista maukkaat juustoleivät ensin uunissa ja päällystä maukkaalla sienitäytteellä. Valitse sienet makusi ja saatavuuden mukaan: kantarelleja, suppilovahveroita, herkkusieniä...

Ainekset

4 annosta
4 -5 dl
kantarelleja , muita metsäsieniä tai herkkusieniä
100 g
pekonia
rouhittua mustapippuria
4 viipaletta
ruispuikulaleipää
2 - 3 rkl
n. 125 g

Koristeluun

tuoretta rosmariinia tai muuta yrttiä

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 250 asteeseen.
  2. Paloittele puhdistetut sienet tarvittaessa. Leikkaa pekonit suikaleiksi.
  3. Ruskista pekonit kuumalla pannulla. Lisää sienet, paista hetki. Mausta mustapippurilla.
  4. Voitele leivät Oivariini rasvalla. Höylää juustosta viipaleita ja asettele ne leiville.
  5. Nosta leivät uunipellille leivinpaperin päälle.
  6. Paista uunin keski- / ylätasolla n. 5 min tai kunnes juusto on sulanut.
  7. Lisää juustoleipien päälle sieni-pekoniseos. Koristele. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
234 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
16 g
Suola
1,2 g
Ravintokuitu
3 g
Kalsium
218 mg
D-vitamiini
3 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)