Lämpimät sieni-pekonileivät

Lämpimät sieni-pekonileivät

Lämpimät voileivät voi myös koota juustokuorrutuksen päälle. Paista maukkaat juustoleivät ensin uunissa ja päällystä maukkaalla sienitäytteellä. Valitse sienet makusi ja saatavuuden mukaan: kantarelleja, suppilovahveroita, herkkusieniä...

20 min
helppo
226 kcal / 100g
0
0

Ainekset4 annosta

4 annosta
4 -5 dl
kantarelleja , muita metsäsieniä tai herkkusieniä
100 g
pekonia
rouhittua mustapippuria
4 viipaletta
ruispuikulaleipää
2 - 3 rkl
n. 125 g

Koristeluun

tuoretta rosmariinia tai muuta yrttiä

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 250 asteeseen.
  2. Paloittele puhdistetut sienet tarvittaessa. Leikkaa pekonit suikaleiksi.
  3. Ruskista pekonit kuumalla pannulla. Lisää sienet, paista hetki. Mausta mustapippurilla.
  4. Voitele leivät Oivariini rasvalla. Höylää juustosta viipaleita ja asettele ne leiville.
  5. Nosta leivät uunipellille leivinpaperin päälle.
  6. Paista uunin keski- / ylätasolla n. 5 min tai kunnes juusto on sulanut.
  7. Lisää juustoleipien päälle sieni-pekoniseos. Koristele. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
226 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,1 g
Kalsium
229 mg
D-vitamiini
3 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)