
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
7 min
Yhteensä
17 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
3
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 sekaleipä, pitkulainen
- 1 punasipuli
-
1 prk (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä jalapeno-cheddarValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi jalapeno-cheddar on juustokastike, jota voit käyttää kylmänä tai kuumana. Se…
- 80-100 g ilmakuivattua kinkkua
- 2 rkl oliiviöljyä
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa leipään ensin koko leivän mittainen viilto pituussunnassa - jätä n. 1 cm pohjasta leikkaamatta. Tee tämän jälkeen paksuhkoja poikittaisia viipaleviiltoja, jättäen nekin pohjasta kiinni.
- Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi.
- Levitä väleihin Koskenlaskija esim. voileipälastalla. Työnnä väleihin sipulirenkaita ja ilmakuivattua kinkkua. Pirskota pinnalle oliiviöljyä.
- Nosta leipä folion päälle, jätä päältä avoimeksi.
- Kuumenna leipää grilliritilällä 5 - 10 min. Tarjoa grilliruokien lisukkeena.
Valmistus uunissa
- Valmistus onnistuu myös uunissa. Nosta leipä leivinpaperin päälle uunipellille tai -ritilälle uunin yläosaan. Kuumenna 225 asteessa käyttäen sekä grillivastus- että kiertoilmatoimintoa. Jos uunissasi ei tätä ole, aseta lämpö 250 asteeseen / tasalämpö. Valmistusaika uunin yläosassa on n. 5 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
208 kcal
Proteiini
6,7 g
Hiilihydraatti
21,1 g
Rasva
10,5 g
Tyydyttynyt rasva
4,6 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa