Siirry sisältöön
Lämmin voileipä

Lämmin voileipä

Lämmin voileipä on mainio ruokaisampi välipala koululaiselle tai muutoin orastavaa nälkäkiukkua lähestyvälle kiireiselle. Kermajuustoviipaleet tuovat leipiin sopivan makulisän.

Lämmin voileipä

Ainekset

lämmin voileipä

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 viipaletta sekaleipää
  • 1 tl sinappia tai ketsuppia
  • 2 viipaletta saunapalvikinkkua
  • 4 viipaletta tomaattia
  • 4
    Valio Oltermanni® viipaleita
    Valio Oltermanni® on Suomen suosituin kermajuusto, joka on etenkin lapsiperheiden mieleen. Se on murukoloinen juusto,…
    Valio Oltermanni® e300 g viipale
  • 0 kg basilikaa tai pinaattia

Ohje

  1. Voitele kaksi leipäviipaletta sinapilla tai ketsupilla makusi mukaan.
  2. Kerrostele leipien väliin kinkku, tomaatti ja juusto. (Laita halutessasi myös basilikaa tai pinaattia).
  3. Kuumenna mikrossa, kunnes juusto on sulanut, n. 1 min.
  4. Nauti välipalana maitolasillisen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 168 kcal
Proteiini 9,5 g
Hiilihydraatti 15 g
Rasva 7,1 g
Tyydyttynyt rasva 3,6 g
Ravintokuitu 2,5 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • basilikaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search