
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 viipaletta rapeakuorista maalaisleipää
-
100 g
Valio Oltermanni® Monterey Jack juustoaValio Oltermanni® Monterey Jack on lempeän täyteläinen kermajuusto koko perheen makuun. Se on saanut inspiraationsa…
- 4 palaa (360 g) leivitettyä pakastekalaa
Lisäksi
-
150 g (1,5 dl)
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- 1 prk (50 g) kapriksia
- ½ punasipuli hienonnettuna
- ½ nippu tuoretta tilliä hienonnettuna
- 0 kg suolaa ja pippuria myllystä
- 0 kg jääsalaattia
- 1 sitruuna lohkoina
Jaa resepti
Ohje
- Asettele kalapalat uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 225 asteessa 10 minuuttia.
- Höylää juustoviipaleet leiville. Lisää leivät uuniin kalojen kanssa ja jatka paistamista vielä 10 minuuttia.
- Sekoita jogurttiin kaprikset liemineen, punasipuli, tilli ja mausteet.
- Asettele salaatinlehdet juustoleipien päälle ja nostele kalat leiville. Annostele jogurttikastiketta ja sitruunaviipaleet annoksiin.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
118 kcal
Proteiini
4,8 g
Hiilihydraatti
10,9 g
Rasva
5,7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa ja pippuria myllystä
- jääsalaattia