Lämpimät kalaleivät eli fish & bread

Lämpimät kalaleivät eli fish & bread
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Lämpimät kalaleivät eli fish & bread

Lämpimät kalaleivät eli fish & bread

Uunissa valmistuvat leivät ovat saaneet inspiraation klassisesta fish & chips -annoksesta. Juustoleipien päällä on salaattia, rapeita kalaleikkeitä ja raikasta jogurttikastiketta.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
20 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
4 viipaletta
rapeakuorista maalaisleipää
100 g
4 palaa (360 g)
leivitettyä pakastekalaa

Lisäksi

150 g
1 prk (50 g)
kapriksia
½
punasipuli hienonnettuna
½ nippu
tuoretta tilliä hienonnettuna
suolaa ja pippuria myllystä
jääsalaattia
1
sitruuna lohkoina

Ohje

  1. Asettele kalapalat uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 225 asteessa 10 minuuttia.
  2. Höylää juustoviipaleet leiville. Lisää leivät uuniin kalojen kanssa ja jatka paistamista vielä 10 minuuttia.
  3. Sekoita jogurttiin kaprikset liemineen, punasipuli, tilli ja mausteet.
  4. Asettele salaatinlehdet juustoleipien päälle ja nostele kalat leiville. Annostele jogurttikastiketta ja sitruunaviipaleet annoksiin.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
175 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.