Siirry sisältöön
Pastrami-toast

Pastrami-toast

Mehevä, sopivasti tulinen ja tuhdin lihainen pastrami-toast tyydyttää isommankin iltapalanälän.

Pastrami-toast

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Marinoitu punasipuli

  • 1 punasipuli
  • 3 rkl punaviinietikkaa
  • 1 rkl sokeria
  • ripaus suolaa

Ohje

  1. Marinoi ensin sipuli: kuori ja viipaloi sipuli. Lisää etikka, sokeri ja suola, sekoita. Anna marinoitua hetki.
  2. Leikkaa leivästä 8 viipaletta.
  3. Soseuta crème fraîche ja chipotle sauvasekoittimella. Voitele leivät seoksella.
  4. Kerrostele neljälle leivälle pastrami, juustoviipaleet ja sipuli. Paina täyttämättömät leivät kansiksi.
  5. Pariloi, kunnes leivät ovat rapeat ja juusto sulaa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 236 kcal
Proteiini 12 g
Hiilihydraatti 20,6 g
Rasva 11,2 g
Tyydyttynyt rasva 6,2 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search