
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g hapanjuurileipää
- 150 g härkäpastramia
-
200 g
Valio Oltermanni® Monterey Jack juustoaValio Oltermanni® Monterey Jack on lempeän täyteläinen kermajuusto koko perheen makuun. Se on saanut inspiraationsa…
- 50 g (0,5 dl)
- 2 rkl chipotlea säilykkeenä
Marinoitu punasipuli
- 1 punasipuli
- 3 rkl punaviinietikkaa
- 1 rkl sokeria
- ripaus suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Marinoi ensin sipuli: kuori ja viipaloi sipuli. Lisää etikka, sokeri ja suola, sekoita. Anna marinoitua hetki.
- Leikkaa leivästä 8 viipaletta.
- Soseuta crème fraîche ja chipotle sauvasekoittimella. Voitele leivät seoksella.
- Kerrostele neljälle leivälle pastrami, juustoviipaleet ja sipuli. Paina täyttämättömät leivät kansiksi.
- Pariloi, kunnes leivät ovat rapeat ja juusto sulaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
210 kcal
Proteiini
8,4 g
Hiilihydraatti
20,6 g
Rasva
9,9 g
Tyydyttynyt rasva
5,7 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa