Pastrami-toast

Pastrami-toast
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Pastrami-toast

Pastrami-toast

Mehevä, sopivasti tulinen ja tuhdin lihainen pastrami-toast tyydyttää isommankin iltapalanälän.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
300 g
hapanjuurileipää
150 g
härkäpastramia
200 g
50 g
2 rkl
chipotlea säilykkeenä

Marinoitu punasipuli

1
punasipuli
3 rkl
punaviinietikkaa
1 rkl
sokeria
ripaus
suolaa

Ohje

  1. Marinoi ensin sipuli: kuori ja viipaloi sipuli. Lisää etikka, sokeri ja suola, sekoita. Anna marinoitua hetki.
  2. Leikkaa leivästä 8 viipaletta.
  3. Soseuta crème fraîche ja chipotle sauvasekoittimella. Voitele leivät seoksella.
  4. Kerrostele neljälle leivälle pastrami, juustoviipaleet ja sipuli. Paina täyttämättömät leivät kansiksi.
  5. Pariloi, kunnes leivät ovat rapeat ja juusto sulaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
221 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.