
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
5 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.33
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 sämpylää
-
1 rkl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
- 2 rkl tomaattipyreetä
- ripaus oreganoa
- 0 kg mustapippuria myllystä
-
4 rkl
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä voimakas 14 %Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi on nyt kevyt mutta voimakas. Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi…
Tonnikalatäyte
- 50 g tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
-
4
oliivia viipaleina
- 8 kaprista
Voit kokeilla myös - 0 kg punasipulirenkaita
Kasvistäyte
-
2-3 rkl (25 g)
Valio salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 4 kirsikkatomaattia viipaleina
- 0 kg punasipulirenkaita
- 0 kg säilykepepperonia tai -jalapeñoa viipaleina
Jaa resepti
Ohje
- Halkaise sämpylät. Voitele leikkuupinnat rasvalla ja tomaattipyreellä. Nosta uunipellille leivinpaperin päälle.
- Täytä sämpylöiden pohjaosat valitsemallasi täytteellä.
- Paista uunin yläosassa 225 asteessa n. 5 min. Mausta oreganolla ja pipurilla.
- Lusikoi täytteen päälle Koskenlaskija. Laita kansi päälle ja nauti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
160 kcal
Proteiini
8,3 g
Hiilihydraatti
14,8 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- oreganoa
- mustapippuria myllystä
- punasipulirenkaita
- punasipulirenkaita
- säilykepepperonia tai -jalapeñoa