Pizzasämpylät

Pizzasämpylät
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Pizzasämpylät

Pizzasämpylät

Paahda täytetyt sämpylät pizzamaiseen tyyliin ja nauti se valmistuttuaan kuin hampurilainen. Valmista iltapalaksi, välipalaksi tai kokkaa kavereiden kanssa illanistujaisiin. Ohjeesta löydät kaksi eri täytettä. Valitse omasi ja kruunaa se lusikoitavalla Koskenlaskijalla.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
5 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

22 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
2
sämpylää
1 rkl
2 rkl
tomaattipyreetä
ripaus
oreganoa
mustapippuria myllystä
n. 4 rkl

Tonnikalatäyte

50 g
tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
4
oliivia viipaleina

tai 8 kaprista
punasipulirenkaita

TAI

Kasvistäyte

2 - 3 rkl
4
kirsikkatomaattia viipaleina
punasipulirenkaita
( säilykepepperonia tai -jalapeñoa viipaleina )

Ohje

  1. Halkaise sämpylät. Voitele leikkuupinnat rasvalla ja tomaattipyreellä. Nosta uunipellille leivinpaperin päälle.
  2. Täytä sämpylöiden pohjaosat valitsemallasi täytteellä.
  3. Paista uunin yläosassa 225 asteessa n. 5 min. Mausta oreganolla ja pipurilla.
  4. Lusikoi täytteen päälle Koskenlaskija. Laita kansi päälle ja nauti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
202 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.