Tämänkaltainen lämmin leipä on juhlava alku- tai iltapala suomalaiseen makuun - juhlassa kuin juhlassa. Kovavartiset yrtinoksat tuovat yhdessä metsäisen maun pannulla paistamiseen käytettyyn voihin ja siten koko ruokaan. Pannun kautta käyneet saaristolaisleivät saavat päälle punasipulipedin ja lämpimänä valuvan paneroidun Koskenlaskija sulatejuuston.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
1 pkt (250 g) | |
1 | kananmuna |
½ dl | korppujauhoja |
300 g | punasipulia |
1 rkl | punaviinietikkaa |
2 tl | sokeria |
½ tl | suolaa |
8 viipaletta | saaristolaisleipää |
Paistamiseen | |
---|---|
50 g | |
1 - 2 oksaa | tuoretta rosmariinia ja kovavartista timjamia |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.