Tämänkaltainen lämmin leipä on juhlava alku- tai iltapala suomalaiseen makuun - juhlassa kuin juhlassa. Kovavartiset yrtinoksat tuovat yhdessä metsäisen maun pannulla paistamiseen käytettyyn voihin ja siten koko ruokaan. Pannun kautta käyneet saaristolaisleivät saavat päälle punasipulipedin ja lämpimänä valuvan paneroidun Koskenlaskija sulatejuuston.
1 pkt (250 g) | |
1 | kananmuna |
½ dl | korppujauhoja |
300 g | punasipulia |
1 rkl | punaviinietikkaa |
2 tl | sokeria |
½ tl | suolaa |
8 viipaletta | saaristolaisleipää |
Paistamiseen | |
---|---|
50 g | |
1 - 2 oksaa | tuoretta rosmariinia ja kovavartista timjamia |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.