Siirry sisältöön
Juustot

Tuoteryhmä

Juustot

Valion juustot syntyvät pitkäaikaisen ammattitaidon ja puhtaan suomalaisen maidon yhdistelmästä.

Palajuustot

Meillä on kypsytettyjä juustoja miedosta voimakkaaseen, lempeästä kirpeään, kevyestä täyteläiseen. Siivuta, paloittele, raasta ja nauti!

Juustot herkutteluun

Maukkaan täyteläiset herkuttelujuustot kuuluvat juhlaan: illanistujaisiin viinin kanssa, syntymäpäivien jälkiruokapöytään tai omaan herkutteluhetkeen viikon päätteeksi. Niitä yhdistää pitkä kypsytysaika ja siitä syntyvä aromikas ja voimakas maku. Tunnistat Valion herkuttelujuustot ylellisestä kolmionmallisesta pakkauksesta.

Juustoraasteet

Arjen ruoanvalmistus on parhaimmillaan helppoa ja mutkatonta, ja samalla siitä syntyy herkullista tarjottavaa. Juuri siksi Valion juustoraasteet ovat käytännöllisiä: ne säästävät aikaa, mutta eivät tingi mausta. Erityisen hyvin juustoraasteet sopivat uuniruokiin, piirakoihin, kuorrutteisiin sekä juustokeittoihin ja -kastikkeisiin. Juustoraasteilla saat lisämakua myös esimerkiksi sämpylä- tai leipätaikinaan sekä munakkaisiin.

Juustoviipaleet

Lukuisat maistuvat Valio juustot löytyvät valmiina viipaleina, halusitpa sitten miedompaa kermajuustoa tai voimakkaampaa emmentalia. Mikään ei ole helpompi välipala kuin viipale suosikkijuustoa leivän päälle. Juustoviipaleista on moneksi: niistä saa helppoa ruokaisuutta salaatteihin ja täyteläistä makua vaikkapa hampurilaisiin.

Sulatejuustot

Sulatejuusto on modernisti uudistuva klassikko, joka löytää paikkansa leivältä, ruoanlaitosta ja leivonnasta. Kotoisa, monikäyttöinen ja pehmeän makuinen sulatejuusto hurmaa sinut siivuna, palana, levitettävänä ja onpa siitä jopa dippikastikkeeksi!

Tuorejuustot

Valio Viola® tuorejuustot ovat suolaisen ja makean, kermaisen pehmeän tuorejuuston ystävän luottovalinta leivontaan, ruoanlaittoon ja ihan sellaisenaankin!

Juustot ruoanlaittoon

Nämä herkkupalat löytävät kokin kauhan kautta tiensä grilliin, salaattiin, pizzaan ja moneen muuhunkin helppoon ruokaratkaisuun.

Raejuustot

Nauti proteiinia ja kalsiumia raikkaassa muodossa. Raejuustot ovat arjessa mukana sellaisenaan, salaatissa, tai vaikkapa uuniperunan tai kevyemmän piiraan täytteenä.

Search