
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 hapanjuurileipä tai -patonki
- ½ dl oliiviöljyä
- ½ dl hunajaa
- 1 persimonia tai sharon-hedelmää
- 2 tuoretta luumua
- 2 vartta tuoretta rosmariinia
-
1 prk (200 g)
Valio kinuskikreemiäTäyteläinen ja ihanan makea Valio kinuskikreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
- 3 tl kanelia
-
1 pkt (170 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
-
150 g
Valio Keisarinna® juustoaValio Keisarinna® on ainoa lajissaan: pitkään kypsytetty, puolikova herkuttelujuusto, jonka maussa on samaa hienostunutta karamellimaisuutta…
- 1 dl pekaanipähkinöitä
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa leivästä 16 viipaletta ja laita leivinpaperille uunipellille. Valuta päälle n. 2 rkl oliiviöljyä ja puolet hunajasta. Paahda uunin keski-/ylätasossa 225 asteessa rapeiksi, n. 5 min.
- Poista luumuista kivet, leikkaa hedelmät lohkoiksi. Paista pannulla lopun oliiviöljyn ja hunajan kanssa pehmeiksi. Lisää pannulle mausteeksi 2 rosmariinin oksaa ja säsätä koristeluun yksi.
- Mausta kinuskikreemi kanelilla. Voitele leipäviipaleet kreemillä. Laita päälle juustoa ja paistettu hedelmälohko.
- Koristele murennetulla pekaanipähkinällä ja rosmariinilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
279 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatti
26,9 g
Rasva
14,5 g
Tyydyttynyt rasva
5,5 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa