Kanelicrostinit

Kanelicrostinit
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kanelicrostinit

Kanelicrostinit

Rosmariinilla maustetut, paistetut hedelmät, suolainen juusto ja kanelikreemillä voideltu rapea hapanjuurileipä. Tässä on ainekset loppuvuoden maukkaimpien illanistujaisten tarjoiluun.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

11 arvostelu

Ainekset16 kpl

16 kpl
1
hapanjuurileipä tai -patonki
½ dl
oliiviöljyä
½ dl
hunajaa
1
persimonia tai sharon-hedelmää
2
tuoretta luumua
2 vartta
tuoretta rosmariinia
1 prk (200 g)
1 pkt (170 g)
150 g
1 dl
pekaanipähkinöitä

Ohje

  1. Leikkaa leivästä 16 viipaletta ja laita leivinpaperille uunipellille. Valuta päälle n. 2 rkl oliiviöljyä ja puolet hunajasta. Paahda uunin keski-/ylätasossa 225 asteessa rapeiksi, n. 5 min.
  2. Poista luumuista kivet, leikkaa hedelmät lohkoiksi. Paista pannulla lopun oliiviöljyn ja hunajan kanssa pehmeiksi. Lisää pannulle mausteeksi 2 rosmariinin oksaa ja säsätä koristeluun yksi.
  3. Voitele leipäviipaleet kanelikreemillä. Laita päälle juustoa ja paistettu hedelmälohko.
  4. Koristele murennetulla pekaanipähkinällä ja rosmariinilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
287 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.