Kinkkuhyrrät tikussa

Kinkkuhyrrät tikussa
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kinkkuhyrrät tikussa

Kinkkuhyrrät tikussa

Kinkulla ja juustolla täytetyt rullat eli kinkkuhyrrät ovat mainio pikkusuolainen juhlapöytään. Lastenjuhliin ne tikutetaan hauskoiksi hyrriksi. Hyrrät valmistuvat nopeasti valmiista voitaikinasta.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa / pellillinen
30 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja
22 arvostelua

Ainekset20 kpl

20 kpl
500 g
voitaikinaa
100 g
100 g
125 g
kinkkuleikkelettä tai meetvurstia
1
kananmuna

Lisäksi

20 kpl
puisia varrastikkuja tai jäätelötikkuja

Ohje

  1. Kauli sulanut voitaikina ohueksi levyksi.
  2. Levitä levyille tuorejuusto ja levitä päälle juustoviipaleet.
  3. Laita päälle kinkkuleikkeleet.
  4. Pyöritä rullaksi lyhyemmästä sivusta alkaen. Leikkaa terävällä veitesellä viipaleiksi
  5. Nosta rullat leivinpaperin päälle uunipellille. Voitele kananmunalla. Laita rulliin tikku saumakohdasta. Rullat voi tikuttaa myös paiston jälkeen.
  6. Paista uunin yläosassa 225 asteessa 12-15 min per pelti.
Vinkki

Vinkki

Halutessasi voit tehdä voitaikinan itse. Katso ohje Rahkavoitaikina.
Lisukkeeksi
Rahkavoitaikina
1 h 15 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
333 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.