Kinkkuhyrrät tikussa

Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Kinkkuhyrrät tikussa

Kinkkuhyrrät tikussa

Kinkulla ja juustolla täytetyt rullat eli kinkkuhyrrät ovat mainio pikkusuolainen juhlapöytään. Lastenjuhliin ne tikutetaan hauskoiksi hyrriksi. Hyrrät valmistuvat nopeasti valmiista voitaikinasta.

45 min
helppo
333 kcal / 100g
0
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 kpl

20 kpl
500 g
voitaikinaa
100 g
100 g
125 g
kinkkuleikkelettä tai meetvurstia
1
kananmuna

Lisäksi

20 kpl
puisia varrastikkuja tai jäätelötikkuja

Ohje

  1. Kauli sulanut voitaikina ohueksi levyksi.
  2. Levitä levyille tuorejuusto ja levitä päälle juustoviipaleet.
  3. Laita päälle kinkkuleikkeleet.
  4. Pyöritä rullaksi lyhyemmästä sivusta alkaen. Leikkaa terävällä veitesellä viipaleiksi
  5. Nosta rullat leivinpaperin päälle uunipellille. Voitele kananmunalla. Laita rulliin tikku saumakohdasta. Rullat voi tikuttaa myös paiston jälkeen.
  6. Paista uunin yläosassa 225 asteessa 12-15 min per pelti.
Vinkki

Vinkki

Halutessasi voit tehdä voitaikinan itse. Katso ohje Rahkavoitaikina.
Lisukkeeksi
Rahkavoitaikina
1 h 15 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
333 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›