Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Kinkkuhyrrät tikussa

Kinkulla ja juustolla täytetyt rullat eli kinkkuhyrrät ovat mainio pikkusuolainen juhlapöytään. Lastenjuhliin ne tikutetaan hauskoiksi hyrriksi. Hyrrät valmistuvat nopeasti valmiista voitaikinasta.

Kinkkuhyrrät tikussa
Kinkkuhyrrät tikussa

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Lisäksi

  • 20  puisia varrastikkuja tai jäätelötikkuja

Ohje

  1. Kauli sulanut voitaikina ohueksi levyksi.
  2. Levitä levyille tuorejuusto ja levitä päälle juustoviipaleet.
  3. Laita päälle kinkkuleikkeleet.
  4. Pyöritä rullaksi lyhyemmästä sivusta alkaen. Leikkaa terävällä veitesellä viipaleiksi
  5. Nosta rullat leivinpaperin päälle uunipellille. Voitele kananmunalla. Laita rulliin tikku saumakohdasta. Rullat voi tikuttaa myös paiston jälkeen.
  6. Paista uunin yläosassa 225 asteessa 12-15 min per pelti.

Vinkki

Halutessasi voit tehdä voitaikinan itse. Katso ohje Rahkavoitaikina.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 334 kcal
Proteiini 9,9 g
Hiilihydraatti 17,9 g
Rasva 24,8 g
Tyydyttynyt rasva 13,2 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search