
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g voitaikinaa
-
100 g
Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoaValio Viola® kevyt ruohosipuli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda lempeää sipulisuutta…
-
100 g
Valio Oltermanni® viipalettaValio Oltermanni® on Suomen suosituin kermajuusto, joka on etenkin lapsiperheiden mieleen. Se on murukoloinen juusto,…
- 125 g kinkkuleikkelettä tai meetvurstia
- 1 kananmuna
Lisäksi
- 20 puisia varrastikkuja tai jäätelötikkuja
Jaa resepti
Ohje
- Kauli sulanut voitaikina ohueksi levyksi.
- Levitä levyille tuorejuusto ja levitä päälle juustoviipaleet.
- Laita päälle kinkkuleikkeleet.
- Pyöritä rullaksi lyhyemmästä sivusta alkaen. Leikkaa terävällä veitesellä viipaleiksi
- Nosta rullat leivinpaperin päälle uunipellille. Voitele kananmunalla. Laita rulliin tikku saumakohdasta. Rullat voi tikuttaa myös paiston jälkeen.
- Paista uunin yläosassa 225 asteessa 12-15 min per pelti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
334 kcal
Proteiini
9,9 g
Hiilihydraatti
17,9 g
Rasva
24,8 g
Tyydyttynyt rasva
13,2 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa