Lohipasteijat

Lohipasteijat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Lohipasteijat

Lohipasteijat

Savulohella, riisillä ja munalla täytetyt pasteijat ovat klassikko, joka maistuu vuodesta toiseen.

Valmistusaika

Työaika
1 h
uunissa / pellillinen
12 min
jääkaapissa
2 h
Yhteensä
3 h 12 min

Vaikeustaso

Kokenut leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset30 kpl

30 kpl
1 prk (250 g)
250 g
4 dl (250 g)
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta

Täyte

½ dl
pitkäjyväistä riisiä
150 g
kylmäsavustettua kirjolohta
1
kananmuna keitettynä
½ dl
hienonnettua tilliä
suolaa
valkopippuria myllystä

Voiteluun

kananmunaa

Ohje

  1. Sekoita rahka ja voi. Lisää jauhot ja leivinjauhe seoksena. Sekoita taikina tasaiseksi. Taputtele taikina leivinpaperille suorakaiteen muotoon. Kääri paketiksi. Nosta jääkaappiin kovettumaan.
  2. Keitä riisit pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä ne. Hienonna lohi ja muna. Sekoita täytteen aineet keskenään ja tarkista maku.
  3. Kaaviloi taikina n. 3 mm:n paksuiseksi levyksi. Ota siitä muotilla (halkaisija 8 - 10 cm) pieniä kiekkoja. Nosta niille täytettä. Kostuta reunat vedellä ja ummista pasteijat huolella.
  4. Voitele munalla ja paista uunissa 225 asteessa 10 - 12 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
334 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›