Siirry sisältöön
Nopeat tomaatti-mozzarellawienerit

Nopeat tomaatti-mozzarellawienerit

Helpot ja herkulliset pikkusuolaiset wienerit valmistuvat voitaikinasta. Ilahduta rakkaintasi tai valmista tarjottavaa illanistujaisporukalle; oli tilanne mikä tahansa, nämä wienerit onnistuvat kaikilta.

Nopeat tomaatti-mozzarellawienerit

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 3 (300 g) voitaikinalevyä
  • 1 kananmuna
  • 2 rkl pestoa
  • 2 dl
    Valio mozzarella raastetta
    Valio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
    Valio mozzarella e150 g raaste
  • 6-9  kirsikkatomaattia
  • ½ dl pekaanipähkinöitä

Ohje

  1. Nosta voitaikinalevyt leivinpaperille uunipellille. Anna sulaa. Leikkaa kahtia, pistele palojen keskustat haarukalla. Voitele reunat munalla.
  2. Lusikoi voitaikinalevyjen keskelle ensin pestoa, laita sitten päälle n. 2 rkl juustoraastetta ja kolme kirsikkatomaatin puolikasta tai viipaletta. Murskaa pinnalle pekaanipähkinöitä.
  3. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa n. 18 min.
  4. Tarjoa suolaisena kahvileipänä tai iltapalana.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 291 kcal
Proteiini 8,7 g
Hiilihydraatti 13,3 g
Rasva 22,5 g
Tyydyttynyt rasva 9,7 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search