Nopeat tomaatti-mozzarellawienerit

Nopeat tomaatti-mozzarellawienerit
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Nopeat tomaatti-mozzarellawienerit

Nopeat tomaatti-mozzarellawienerit

Helpot ja herkulliset pikkusuolaiset wienerit valmistuvat voitaikinasta. Ilahduta rakkaintasi tai valmista tarjottavaa illanistujaisporukalle; oli tilanne mikä tahansa, nämä wienerit onnistuvat kaikilta.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
18 min
sulatus
30 min
Yhteensä
58 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
3 (300 g)
voitaikinalevyä
1
kananmuna
2 rkl
pestoa
2 dl
6 - 9
kirsikkatomaattia
½ dl
pekaanipähkinöitä

Ohje

  1. Nosta voitaikinalevyt leivinpaperille uunipellille. Anna sulaa. Leikkaa kahtia, pistele palojen keskustat haarukalla. Voitele reunat munalla.
  2. Lusikoi voitaikinalevyjen keskelle ensin pestoa, laita sitten päälle n. 2 rkl juustoraastetta ja kolme kirsikkatomaatin puolikasta tai viipaletta. Murskaa pinnalle pekaanipähkinöitä.
  3. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa n. 18 min.
  4. Tarjoa suolaisena kahvileipänä tai iltapalana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
347 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
27 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›