
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
48 min
Yhteensä
58 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
3.33
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 (300 g) voitaikinalevyä
- 1 kananmuna
- 2 rkl pestoa
-
2 dl
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
- 6-9 kirsikkatomaattia
- ½ dl pekaanipähkinöitä
Jaa resepti
Ohje
- Nosta voitaikinalevyt leivinpaperille uunipellille. Anna sulaa. Leikkaa kahtia, pistele palojen keskustat haarukalla. Voitele reunat munalla.
- Lusikoi voitaikinalevyjen keskelle ensin pestoa, laita sitten päälle n. 2 rkl juustoraastetta ja kolme kirsikkatomaatin puolikasta tai viipaletta. Murskaa pinnalle pekaanipähkinöitä.
- Paista uunin keskiosassa 225 asteessa n. 18 min.
- Tarjoa suolaisena kahvileipänä tai iltapalana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
291 kcal
Proteiini
8,7 g
Hiilihydraatti
13,3 g
Rasva
22,5 g
Tyydyttynyt rasva
9,7 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa