Mausteiset kalkkunapasteijat

Tehnyt PetteriValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Mausteiset kalkkunapasteijat

Mausteiset kalkkunapasteijat

Pasteijat maistuvat aina vaikka maitolasillisen kanssa. Niitä voi myös pakastaa ja sulattaa sopivan määrän tarvittaessa.

1 h
keskitaso
268 kcal / 100g
0
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset30 annosta

30 annosta
1 rasia (200 g)
200 g
4 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta

Täyte

1
sipuli
300 g
kalkkunaleikettä
1 dl
keitettyä riisiä
1 rasia (200 g)
1 tl
paprikajauhetta

Voiteluun

kananmunaa

Päälle

auringonkukansiemeniä

Ohje

  1. Sekoita pohjan ainekset tasaiseksi taikinaksi ja anna taikinan viilentyä jääkaapissa.
  2. Valmista täyte: Hienonna sipuli ja kalkkunaleike. Yhdistä niihin keitetty riisi, tuorejuusto ja paprikajauhe.
  3. Kauli taikina suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Leikkaa se 8 x 8 cm neliöiksi. Lusikoi niille täytettä, sivele reunat vedellä ja käännä kolmioiksi. Sulje reunat haarukalla painellen.
  4. Voitele, ripottele pintaan siemenet, pistele ja paista 225 asteessa n. 10 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
268 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›