Mausteiset kalkkunapasteijat

Mausteiset kalkkunapasteijat

1 h
keskitaso
268 kcal / 100g
0
0

Pasteijat maistuvat aina vaikka maitolasillisen kanssa. Niitä voi myös pakastaa ja sulattaa sopivan määrän tarvittaessa.

Ainekset

30 annosta
1 rasia (200 g)
200 g
4 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta

Täyte

1
sipuli
300 g
kalkkunaleikettä
1 dl
keitettyä riisiä
1 rasia (200 g)
1 tl
paprikajauhetta

Voiteluun

kananmunaa

Päälle

auringonkukansiemeniä

Ohje

  1. Sekoita pohjan ainekset tasaiseksi taikinaksi ja anna taikinan viilentyä jääkaapissa.
  2. Valmista täyte: Hienonna sipuli ja kalkkunaleike. Yhdistä niihin keitetty riisi, tuorejuusto ja paprikajauhe.
  3. Kauli taikina suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Leikkaa se 8 x 8 cm neliöiksi. Lusikoi niille täytettä, sivele reunat vedellä ja käännä kolmioiksi. Sulje reunat haarukalla painellen.
  4. Voitele, ripottele pintaan siemenet, pistele ja paista 225 asteessa n. 10 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
268 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
17 g
Suola
1,1 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
52 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)