Salaattijuustopasteijat

Salaattijuustopasteijat

1 h 55 min
keskitaso
324 kcal / 100g
0
0

Pasteijoiden valmistaminen vaatii hiukan aikaa, mutta valmiit pasteijat palkitsevat vaivan. Tarjoa pikkusuolaisena oluen tai siiderin kanssa.

Ainekset

25 kpl
250 g
1 prk (250 g)
4 dl (250 g)
vehnäjauhoja

Täyte

1 prk (180 g)
½ dl (6 kpl)
kivettömiä kalamata-oliiveja
¼ (50 g)
vihreää paprikaa
3
valkosipulin kynttä

Voiteluun

kananmunaa

Ohje

  1. Sekoita pehmeä voi ja rahka. Lisää jauhot. Kääri muovikelmuun ja anna kovettua kylmässä n. 1 t.
  2. Murenna salaattijuusto, viipaloi oliivit, kuutioi paprika ja hienonna valkosipulit. Sekoita täytteen ainekset.
  3. Kaaviloi taikina 1/2 cm:n paksuiseksi levyksi. Ota taikinasta muotilla pyöreitä, halkaisijaltaan 10 cm:n levyisiä kiekkoja.
  4. Pane kiekkojen keskelle lusikallinen täytettä ja käännä kiekon toinen puoli päälle. Nipiste reunat huolellisesti kiinni puolikuun muotoon.
  5. Voitele pasteijat munalla ja paista 250 asteessa 8 - 10 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
324 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
23 g
Suola
1,0 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
54 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)