Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
12 min
Yhteensä
42 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
4.33
tähteä viidestä
12 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
pasteijaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 600 g voitaikinalevyjä
Täyte
- 3 dl (275 g) keitettyä riisiä
- 3 keitettyä kananmunaa
- 1 pieni sipuli
- ½ tl pippurisekoitusta
- ½ tl suolaa
-
½ prk (à 200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
Voiteluun
- 0 kg kananmunaa
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin täyte. Kuullota hienonnettu sipuli pannulla voissa. Sekoita riisi, hienonnetut munat, sipuli, tuorejuusto ja mausteet.
- Kauli taikinalevyjä hiukan ohuemmiksi. Ota nelionmuotoisia paloja. Jaa täyte palojen keskelle. Sivele reunat vedellä ja taita reunat päällekkäin suorakaiteen muotoon. Ummista reunat kevyesti painellen. Käännä taitos alaspäin. Voitele munalla ja leikkaa pintaan viillot.
- Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 10 - 12 min tai kunnes kypsiä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
293 kcal
Proteiini
5,5 g
Hiilihydraatti
22,5 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
10,3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kananmunaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.