Lihapulla-juustoleipä

Lihapulla-juustoleipä

Lihapulla-punajuurileivät ovat tuttu yhdistelmä etenkin Ruotsissa. Tätä rukiista leipää voi täydentää lisäämällä herkullisuutta täyteläisillä juustoviipaleilla. Muutama tällainen leipä käy tarvittaessa jo lounaastakin.

15 min
helppo
254 kcal / 100g
0
0

Ainekset4 annosta

4 annosta
8 pientä viipaletta
ruisleipää
salaattia
12 kpl
lihapullia
100 g
1 ½ dl
valmista punajuurisalaattia

Koristeluun

tuoretta persiljaa

Ohje

  1. Voitele ruisleivät. Pese ja kuivaa salaatinlehdet. Halkaise lihapullat.
  2. Asettele leiville salaatti, juustoviipaleet sekä lihapullat. Lisää päälle punajuurisalaattia.
  3. Koristele persiljalla.
  4. Tarjoa iltapalaleipinä tai ruokaisana välipalana maidon kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
254 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g
Kalsium
158 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›