Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Lihapulla-juustoleipä

Lihapulla-punajuurileivät ovat tuttu yhdistelmä etenkin Ruotsissa. Tätä rukiista leipää voi täydentää lisäämällä herkullisuutta täyteläisillä juustoviipaleilla. Muutama tällainen leipä käy tarvittaessa jo lounaastakin.

Lihapulla-juustoleipä
Lihapulla-juustoleipä

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Koristeluun

  • 0 kg tuoretta persiljaa

Ohje

  1. Voitele ruisleivät. Pese ja kuivaa salaatinlehdet. Halkaise lihapullat.
  2. Asettele leiville salaatti, juustoviipaleet sekä lihapullat. Lisää päälle punajuurisalaattia.
  3. Koristele persiljalla.
  4. Tarjoa iltapalaleipinä tai ruokaisana välipalana maidon kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 244 kcal
Proteiini 11,3 g
Hiilihydraatti 21,2 g
Rasva 11,9 g
Tyydyttynyt rasva 4,4 g
Ravintokuitu 3,2 g
Suola 1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • Valio Oivariini® pehmeästi levittyvä rasvaa
  • salaattia
  • tuoretta persiljaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search