Lihapulla-juustoleipä

Lihapulla-juustoleipä
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Lihapulla-juustoleipä

Lihapulla-juustoleipä

Lihapulla-punajuurileivät ovat tuttu yhdistelmä etenkin Ruotsissa. Tätä rukiista leipää voi täydentää lisäämällä herkullisuutta täyteläisillä juustoviipaleilla. Muutama tällainen leipä käy tarvittaessa jo lounaastakin.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
8 pientä viipaletta
ruisleipää
salaattia
12 kpl
lihapullia
100 g
1 ½ dl
valmista punajuurisalaattia

Koristeluun

tuoretta persiljaa

Ohje

  1. Voitele ruisleivät. Pese ja kuivaa salaatinlehdet. Halkaise lihapullat.
  2. Asettele leiville salaatti, juustoviipaleet sekä lihapullat. Lisää päälle punajuurisalaattia.
  3. Koristele persiljalla.
  4. Tarjoa iltapalaleipinä tai ruokaisana välipalana maidon kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
254 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.