
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 pkt (300 g)
Valio Keisarinna® juustoaValio Keisarinna® on ainoa lajissaan: pitkään kypsytetty, puolikova herkuttelujuusto, jonka maussa on samaa hienostunutta karamellimaisuutta…
-
1 pkt (300 g)
Valio Salaneuvos® Vanhempi juustoaValio Salaneuvos® Vanhempi on tehty samalla tinkimättömyydellä, jolla Pietari Suuren parhaat virkamiehet vartioivat salaisuuksiaan. Juustomestarimme…
-
1 pkt (245 g)
Valio Mustaleima™ juustoaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas juusto sopii…
- 1 pkt (170 g) amerikanpekonia
- 300 g tuoreita, kypsiä luumuja
- 2 dl hillosipuleita
- 1 dl paholaisen hilloa
- 100 g saksanpähkinöitä
- 2 (90 g) suolakurkkua
- 200 g mustaamakkaraa
- 8-10 varrellisia kapriksia
Crostinit
- 180 g maalaispatonkia (puolikas)
-
½ dl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
- 2 valkosipulin kynttä
Jaa resepti
Ohje
- Katso ensin mistä on kysymys:' https://youtu.be/TIKdRhJf8B0
- Nosta juustot huoneenlämpöön temperoitumaan reilu tunti ennen tarjoilua.
- Levitä pekonit leivinpaperin päälle uunipellille ja paahda uunin yläosassa grillivastuksen alla 3 - 5 min. Tarkkaile paahtumista. Voit myös paistaa pekonit rapsakoiksi muutamassa erässä paistinpannulla. Nosta paahtuneet pekonit kuumina talouspaperin päälle, jolloin niistä irtoava rasva imeytyy pois.
- Puolita luumut, poista kivet. Paloittele isot luumut sopivan kokoisiksi paloiksi.
- Valuta hillosipulit. Viipaloi suolakurkut pitkittäin ja halkaise kaprikset.
Crostinit ja makkara
- Kuumenna uuni 250 asteeseen.
- Viipaloi makkara vinottain n. 1 cm:n paksuisiksi siivuiksi.
- Sekoita Oivariini rasva ja puristetut valkosipulin kynnet.
- Viipaloi patonki n. ½ cm:n paksuisiksi paloiksi ja voitele ne rasvalla.
- Levitä leivät ja makkarasiivut uunipellille leivinpaperin päälle.
- Paista, kunnes leivät ovat rapsakoita, n. 5 min.
- Asettele kaikki tarjottavat isolle puiselle leikkuulaudalle. Makkarasiivut voi tikuttaa valmiiksi.
- Tarjoa juustolärvilauta illanistujaisissa, saunaillassa tai rennon juhlapöydän tarjottavana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
258 kcal
Proteiini
13,6 g
Hiilihydraatti
8 g
Rasva
18,7 g
Tyydyttynyt rasva
8,7 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa