Granolanäkkäri

Granolanäkkäri
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Granolanäkkäri

Granolanäkkäri

Granolanäkkäri on terveellinen ja maukas välipala. Valitsemalla näkkärin päälle vähärasvaisen leikkeleen ja kasviksia, saat siitä vielä täyttävämmän. Näkkäri säilyy kuivassa paikassa huoneenlämmössä useamman viikon.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
35 min
Yhteensä
55 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset15 näkkileipää

15 näkkileipää
1 dl
spelttihiutaleita
1 dl
vehnärouhetta
1 dl
pähkinärouhetta , esim. pekaani- ja hasselpähkinä
1 dl
erilaisia siemeniä , esim. pellavan- ja kurpitsansiemeniä
1 dl
kuivattuja marjoja , esim. mustikoita, mulperimarjoja tai karpaloita
2
kananmunaa
1 tl
suolaa
50 g

Päälle

Ohje

  1. Paahda hiutaleet, rouheet, pähkinät ja siemenet kuvalla pannulla. Anna jäähtyä hetki.
  2. Lisää joukkoon kuivatut marjat, muna, suola ja Oivariini. Sekoita tasaiseksi.
  3. Levitä seos leivinpaperille uunipellille ohuelti. Voit käyttää apuna toista leivinpaperia. Paina se seoksen päälle ja kauli tai taputtele tasaiseksi.
  4. Paista uunin keskiosassa 150 asteessa 35 min. Leikkaa levy paloiksi heti uunista ottamisen jälkeen. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.
  5. Säilytä granolanäkkäri huoneenlämmössä kuivassa paikassa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
387 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
32 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
2,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›