Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Taikina
-
2½ dl
Oddlygood® Barista kaurajuomaaOddlygood® Barista kaurajuoma sopii täydellisesti kahvin seuraan. Se vaahtoutuu kauniisti, sekoittuu kaikkiin kahveihin vaaleasta suodatinkahvista…
- 50 g vegaanista margariinia
- 25 g tuorehiivaa
- 1½ rkl sokeria
- 1¼ tl suolaa
- 7 dl vehnäjauhoja
Täyte
- 75 g vegaanista margariinia
- 1 rkl rosmariinia hienonnettua
- ¼ tl suolaa
-
100 g (à 150 g)
Oddlygood® Veggie raastettaValio Oddlygood® Veggie raaste on järisyttävän herkullinen kasvipohjainen vaihtoehto pizzan päälle, toasteihin, keittoihin ja kastikkeisiin.…
Jaa resepti
Ohje
- Lämmitä Oddlygood® kaurajuoma ja margariini kädenlämpöiseksi. Lisää joukkoon hiiva, sokeri ja suola. Alusta vehnäjauhot vähitellen taikinaan samalla vaivaten, kunnes taikina on kimmoisaa ja irtoaa kulhon reunoilta. Peitä liinalla ja anna levätä 15 minuuttia.
- Valmista täyte sekoittamalla huoneenlämpöinen margariini, rosmariini ja suola tasaiseksi seokseksi.
- Leivo taikina tangoksi ja jaa 14 osaan. Kaulitse jokainen pala noin ø 12 cm kokoiseksi kiekoksi. Levitä jokaisen kiekon päälle margariiniseosta ja reilu lusikallinen Oddlygood® raastetta. Taita kiekko kahtia “taskuksi”, ja asettele taskut limittäin voideltuun leipävuokaan.
- Kohota lämpimässä kaksinkertaiseksi, noin 30 minuuttia.
- Sulata osa ylijääneestä margariiniseoksesta ja voitele sillä leivän pinta. Paista 200 asteessa 25 minuuttia, kunnes leipä on kypsynyt. Sivele loppu margariiniseos kuuman leivän pintaan ja anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
216 kcal
Proteiini
6,4 g
Hiilihydraatti
42,3 g
Rasva
1,7 g
Tyydyttynyt rasva
0,2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.











