Omena-juustosalaatti

Omena-juustosalaatti

Juustosalaatti syntyy raikkaan rouskuvista kasviksista ja hedelmistä sekä kermaisesta juustosta.

Ainekset6 annosta

6 annosta
2 - 3 (400 g)
omenaa
1
porkkana
150 g

Kastike

1 prk (200 g)
1 pieni
punasipuli
ripaus
chilijauhetta
½ tl
kuminaa
¼ tl
inkivääriä

Ohje

  1. Valmista ensin kastike: Hienonna kumina morttelissa. Hienonna myös punasipuli aivan pieneksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna maustua jääkaapissa
  2. Juuri ennen tarjoilua: raasta omenat ja porkkana karkeimmalla raastimen terällä. Leikkaa juusto aivan pieniksi kuutioiksi. Lisää raasteeseen juustokuutiot ja kastike
  3. Tarjoa alkuruokasalaattina tai viilentävänä lisäkkeenä intialaisten ruokien kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
107 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
171 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)