
Omenareseptit
Kotimainen omena kruunaa syksyn ruokapöydän. Erityisesti hapokkaat omenalajikkeet sopivat leivontaan ja ruoanlaittoon, koska ne säilyttävät paremmin maun ja rakenteen kypsentäessä. Voit käyttää sitä lähes missä tahansa ruoassa – tai syödä sellaisenaan, vaikka ruoanlaiton lomassa! Omena sopii myös erilaisiin jälkiruokiin: monille tuttuja herkkuja ovat eri tavoin yhdistetyt omena ja vanilja tai kaneli.
132 reseptiä

3 h 20 min
Omenavispipuuro

40 min
Vegaaninen omena-kaurapaistos

2 h 30 min
Jouluomenapavlovat

50 min
Vegaaninen omenapiirakka

40 min
Helpot granolauuniomenat

40 min
Helppo omena-kanelistruudeli

10 min
Puutarhasangria

1 h 10 min
Omena-vaniljakakku

20 min
Waldorfin salaatti

55 min
Uunirosolli

45 min
AURA omena-murupiiras

24 h 15 min
Omena-inkiväärisima

40 min
Omenapaistospiirakka

1 h
Gluteeniton omenapiirakka

1 h 5 min
Omenapiirakka pellillinen

1 h 42 min
Vegaaninen korvapuustikastike

1 h 35 min
Omenakakku

55 min
Omenabrita

1 h
Omenaiset proteiinipannarit pannulla

45 min
Omenapannari maitojauheesta

4 h 30 min
Omena-inkivääri panna cotta

30 min
Puolukkainen päärynävispipuuro

1 h 15 min
Kaneli-omenakierteet

20 min
Päärynäpannukakut
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?