Saksalaistyyppinen omenakakku maustuu runsaasta mantelista. Mehevä mantelitäyte kerrostuu omenalohkojen kanssa herkulliseksi kokonaisuudeksi. Omenakakun kanssa voi tarjota kermavaahtoa tai vaniljajäätelöä, mutta aikuiseen makuun se on ihan parasta calvadosvaahdon kera!
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
Kakkupohja | |
---|---|
1 ½ dl | vehnäjauhoja |
2 dl (70 g) | mantelijauhetta |
1 dl | tomusokeria |
75 g | |
½ dl | |
Täyte | |
300 g | marsipaania tai 300 gmantelimassaa |
175 g | |
¾ dl | sokeria |
3 | kananmunaa |
1 dl | |
1 dl | vehnäjauhoja |
450 - 500 g | hapahkoa omenaa |
1 tl | jauhettua inkivääriä |
Calvadosvaahto | |
2 dl | |
2 dl | |
2 rkl | calvadosta |
2 rkl | sokeria |
2 tl | vaniljasokeria |
1 dl | omenasosetta |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.