Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
4.3
tähteä viidestä
10 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
pellillinen
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 3 dl sokeria
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön kermaviiliä laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Valio Keittiön laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti…
- 2 kananmunaa
- 6 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 2 dl mantelilastuja
Täyte
- 1 kg omenoita
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® vanilja tuorejuustoaValio Viola® vanilja on lempeän vaniljainen tuorejuusto, joka sopii erinomaisesti leivontaan ja jälkiruokiin. Se sekoittuu…
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa vaniljaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 kananmuna
- 4 rkl fariinisokeria
- 0 kg jauhettua kanelia
Jaa resepti
Ohje
- Esikäsittele ensin omenat: Kuori tarvittaessa, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.
- Sekoita Oivariini, sokeri, kermaviili ja munat. Lisää lopuksi joukkoon vehnäjauho-leivinjauheseos. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
- Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipannulle (30 x 40 cm). Ripottele päälle mantelilastut. Esipaista 225 asteessa uunin ylimmällä tasolla 5 - 7 min, kunnes mantelilastut ovat hieman paahtuneet.
- Sekoita tuorejuusto, rahka ja muna tasaiseksi. Valuta ja levitä seos kauttaaltaan esipaistetulle piirakkapohjalle. Lado päälle omenat. Ripottele päälle fariinisokeri ja hieman kanelia.
- Nosta pelti uunin keskitasolle. Alenna lämpötila 200 asteeseen ja paista n. 30 min. Tarjoa jäähtyneenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
223 kcal
Proteiini
4,7 g
Hiilihydraatti
26,9 g
Rasva
10,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- jauhettua kanelia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.