
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
4.43
tähteä viidestä
7 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
100 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 dl sokeria
- 1 kananmuna
-
½ prk (à 200 g)
Valio Eila® kermaviiliäValio laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi.…
- 2½ dl gluteenitonta jauhoseosta, esim. Sunnuntai
- 1 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
- 1 tl leivinjauhetta
Päälle
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® vanilja tuorejuustoaValio Viola® vanilja on lempeän vaniljainen tuorejuusto, joka sopii erinomaisesti leivontaan ja jälkiruokiin. Se sekoittuu…
-
1 rasia (200 g) (+ 1 rkl vaniljasokeria) Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
Voit kokeilla myös -
-
½ prk (à 200 g)
Valio Eila® kermaviiliäValio laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi.…
- 1 kananmuna
- 1 rkl sokeria
- 400 g kotimaista omenaa
- 1 dl mantelilastuja
- 2 rkl fariinisokeria
- 0 kg jauhettua kanelia
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Vatkaa joukkoon muna ja kermaviili.
- Lisää kaurahiutaleet ja jauho-leivinjauheseos. Sekoita tasaiseksi.
- Levitä pehmeä taikina (Ø 26 cm) esim. nuolijalla piirakkavuoan pohjallle ja reunoille. Esipaista 200 asteessa uunin alatasolla 5 - 7 min. Kuutioi tai lohko sillä aikaa omenat ja sekoita keskenään tuorejuusto, kermaviili, muna ja sokeri.
- Kaada seos esipaistetulle piirakkapohjalle. Jos pohja on menettänyt muotoaan, älä huolestu. Kaada täyte piirakan keskelle ja (anna) levitä reunoille päin.
- Ripottele päälle omenakuutiot, mantelilastut, fariinisokeri ja kaneli. Kypsennä piirakkaa vielä 25 min.
- Tarjoa jäähtyneenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
240 kcal
Proteiini
4,5 g
Hiilihydraatti
24 g
Rasva
13,6 g
Tyydyttynyt rasva
6,4 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- jauhettua kanelia