Omenaiset proteiinipannarit pannulla

Omenaiset proteiinipannarit pannulla
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Omenaiset proteiinipannarit pannulla

Omenaiset proteiinipannarit pannulla

Nämä pikkupannarit voi nauttia täyttävänä välipalana ja ne toki maistuvat myös jälkiruokana. Omenaraasteen raikastamasta pannarista saa kivasti myös proteiinia, sillä taikinaan on upotettu myös maitorahkaa ja raejuustoa: proteiini on yli 5 g per pikkupannari.

Valmistusaika

Työaika
30 min
tekeytyminen
30 min
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset14 pikkupannaria

14 pikkupannaria
2 - 3 (300 g)
hapahkoa omenaa (200 g raastetta)
250 g
½ prk (à 200 g)
2
kananmunaa
1 dl
½ rkl
siirappia
1 ½ dl
kaurahiutaleita
1 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
½ tl
suolaa
¼ tl
jauhettua kanelia

Paistamiseen

1 ½ rkl

Ohje

  1. Pese ja raasta kotimaiset omenat kuorineen karkeaksi raasteeksi, kuori ulkomaiset omenat. Sekoita raaste, rahka, raejuusto, munat, maito ja siirappi kulhossa.
  2. Lisää kuivat aineet seoksena.
  3. Anna taikinan tekeytyä 30 - 45 min.
  4. Kuumenna Oivariini lettupannulla. Paista siinä pannarit molemmin puolin keskilämpöä käyttäen.
  5. Nauti pannarit sellaisenaan tai omenasoseen kera.
Vinkki

Vinkki

Yksi pikkupannari sisältää proteiinia yli 5 g. Yksi annos (3 pikkupannaria) 16 g.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
119 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›