Omenaiset proteiinipannarit pannulla

Omenaiset proteiinipannarit pannulla

Nämä pikkupannarit voi nauttia täyttävänä välipalana ja ne toki maistuvat myös jälkiruokana. Omenaraasteen raikastamasta pannarista saa kivasti myös proteiinia, sillä taikinaan on upotettu myös maitorahkaa ja raejuustoa: proteiini on yli 5 g per pikkupannari.

1 h
helppo
119 kcal / 100g
2
6

Ainekset14 pikkupannaria

14 pikkupannaria
2 - 3 (300 g)
hapahkoa omenaa (200 g raastetta)
1 prk (250 g)
½ prk (à 200 g)
2
kananmunaa
1 dl
½ rkl
siirappia
1 ½ dl
kaurahiutaleita
1 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
½ tl
suolaa
¼ tl
jauhettua kanelia

Paistamiseen

1 ½ rkl

Ohje

  1. Pese ja raasta kotimaiset omenat kuorineen karkeaksi raasteeksi, kuori ulkomaiset omenat. Sekoita raaste, rahka, maito, raejuusto, munat ja munat kulhossa.
  2. Lisää kuivat aineet seoksena.
  3. Anna taikinan tekeytyä 30 - 45 min.
  4. Kuumenna Oivariini lettupannulla. Paista siinä pannarit molemmin puolin keskilämpöä käyttäen.
  5. Nauti pannarit sellaisenaan tai omenasoseen kera.

Vinkki

Yksi pikkupannari sisältää proteiinia yli 5 g. Yksi annos (3 pikkupannaria) 16 g.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
119 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
73 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)